Ik ben geslaagd!

Hoi hoi! Bij deze een blogpost die vol enthousiasme, vrolijkheid en opluchting is geschreven. Ik ben namelijk geslaagd voor mijn opleiding! Afgelopen maandagavond had in mijn eindgesprek en nadat ik deze had afgerond, was ik volledig klaar met mijn opleiding en kan ik nu eindelijk genieten van meer vrije dagen. In deze post meer hierover.

Eindelijk ben ik geslaagd! Het zat er allemaal al aan te komen en de laatste tijd kwam het ook allemaal dichterbij, maar het harde werken van de afgelopen drie jaar wordt nu beloond. In de blogpost die ik tijd terug schreef over het inschrijven van een nieuwe studie, vertelde ik het al even kort dat het afronden van mijn studie nu allemaal wel heel dichtbij komt. In die blogpost vertelde ik je ook dat mijn eindgesprek het aller laatste zou zijn en dat daar uiteindelijk nog alles van af zou hangen. Gelukkig is dit gesprek ontzettend goed verlopen (ondanks de vele zenuwen op het laatste moment) en kan ik nu zeggen dat ik begin juli mijn diploma dan ook echt in ontvangst mag nemen.

Wat nu?

Voor nu is het dus nog even wachten voordat ik mijn diploma echt in ontvangst mag nemen. Dit zal in begin juli plaats vinden en vanaf dat moment ben ik dus klaar met mijn opleiding. Voor nu is het nog even verder met mijn stage. Ik moet nog even wat uren maken tot aan het einde van het schooljaar (wat voor mij tot 30 juni duurt) en dan ben ik ook daarmee klaar. Dit zal betekenen dat ik daar dus nog drie dagen mee bezig ben en de overige twee dagen mij kan storten op het doen van leuke dingen, het schrijven van blogposts, nog meer leuke dingen en tot rust komen van de afgelopen tijd hard werken.

Voor nu is het dus nog eventjes afwachten, ontspannen en opzoek naar de juiste sieraden welke passen bij mijn jurkje voor de diploma uitreiking en voor de rest is alles achterwege nu.

Hoe gaat het met jouw opleiding?

XOXO

7 Comments

 • Reply
  Brittany
  mei 19, 2017 at 07:08

  Gefeliciteerd! <3 Geniet van al je vrije tijd!

 • Reply
  Susan
  mei 19, 2017 at 08:14

  Gefeliciteerd!

 • Reply
  Dineke
  mei 19, 2017 at 12:05

  Waauw, gefeliciteerd!

 • Reply
  Simone
  mei 19, 2017 at 13:16

  Gefeliciteerd!!

 • Reply
  Jessica J.
  mei 22, 2017 at 14:12

  Proficiaaat!

 • Leave a Reply