Pure Gold Collagen

Hoi hoi! Een tijdje terug liet ik je al even kort kennismaken met de kuur Pure Gold Collagen. Dit is een kuur die je huid, haar en nagels een boost zou moeten geven. Een kuur van dertig dagen die ervoor zorgt dat je jonger oogt (althans dat zou de bedoeling moeten zijn) en dat willen we natuurlijk allemaal. Vandaag een uitgebreide review over de Pure Gold Collagen kuur. 

Ouder worden kunnen we niets aan doen, op sommige stukken misschien een beetje jammer, maar ook ouder worden heeft iets. Het hoort er allemaal bij en hierbij komen na een poosje ook rimpels bij kijken. Ik zelf ben nog totaal niet bezig met rimpels, maar andere voordelen van de kuur, zijn wel geschikt voor mij, zoals hydratatie en een mooie huid. Een mooie huid, hydratatie kun je door het gebruik van producten wellicht tegen gaan, maar van binnenuit kun je hier ook een heleboel aan doen. Namelijk wat je eet en/of drinkt kan wel degelijk verschil maken. Daarom vond ik het ook heel leuk om deze collageen drankjes van Gold Collagen te testen.

De drankjes van Gold Collagen zijn vloeibare supplementen die bedoelt zijn om de huid van binnenuit te voeden. Ze zijn ontwikkeld aan de Minerva onderzoeks laboratoria van Gold Collagen in samenwerking met Europese wetenschappers en bestaat uit gepatenteerde, suikervrije melange van gehydroliseerd collageen, hyaluronzuur, mineralen en antioxidanten en daarnaast smaak het totaal niet vies, maar naar perzik.

Wat is collageen?

Collageen is een natuurlijk eiwit dat in je lichaam wordt aangemaakt. Echter wordt het steeds minder aangemaakt op het moment dat je ouder wordt. Collageen zorgt ervoor dat je huid er glad en jong uitziet. Daarnaast wordt ook hyaluronzuur minder aangemaakt, welke ook in dit vloeibaar supplement zit. Allemaal voordelen dus als je kijkt naar de ingrediënten. Zo zitten er maar liefst 11 actieve ingrediënten in die zorgen voor verbetering van huid, haar en nagels. De actieve ingrediënten zijn: Bioactieve Collageen Peptiden, Hyaluronzuur, Bernagiezaadolie, Biotine, Vitemine E, Koper, Zink, Vitamine C, Piperine, Vitamine B6 en N-Acetyl-D-Glucosamine.

Alle ingrediënten: Water, gehydrolyseerd viscollageen, Zuurteregelaar: Citroenzuur; Sojaboon polysaccharide, Smaakstoffen, Zuurteregelaar: Appelzuur; Ascorbinezuur (vitamine C); Hyaluronzuur, Bernagiezaadolie (Borago Officinalis) (Emulgator: Sojalecithine), D-α-Tocoferol (vitamine E), Zoetstof: Sucralose; N-acetyl-D-glucosamine, Zoetstof: Steviolglycosiden; Zinkgluconaat, Pyridoxine Hydrochloride (vitamine B6), Piperine, Kopergluconaat, Biotine (vitamine B8).

Resultaat & ervaringen 

Zoiets innemen kan misschien best spannend zijn, omdat je dit niet gewend zijn. Zelf slik in elke dag multi vitamine, ijzer en vitamine C. De multi vitamine slik ik voor mijn weerstand, ijzer voor meer energie doordat ik vaker ijzer tekort heb en vitamine C om blaasontstekingen te voorkomen, maar daarnaast is dit ook goed voor je huid, haar en nagels. Vitamine C zit ook in de gold collageen en zelf heb ik hier ook zeker goede ervaringen mee. Op het moment dat ik genoeg vitamine C tot me neem, merk ik dat mijn huid, haar en nagels er stukke beter uit zien. Hierbij merk ik zelf dus ook verschil nu ik het de gold collageen drink. Je huid is mooi gehydrateerd door de producten die het bevat en van vitamine C, maar ook andere dingen, die je teveel binnenkrijgt, plas je gewoon weer uit. Dus een mooi gehydrateerde huid, sterk haar en sterke nagels! 

Een setje Pure Gold Collageen van 10 dagen om het te proberen kost €42,00 en een kuur voor 30 dagen waarbij je overtuigend verschil zult zien kost €126,00. En een leuk voordeel, elke dag heb je een nieuw glazen flesje wat je eventueel nog kunt gebruiken voor een leuke DIY! Meer informatie over verkooppunten (zowel online als in de apotheek) vind je op de website van Gold Collagen.

Wat zijn jouw ervaringen met zo’n collageen kuur?

No Comments

Leave a Reply