Hall Of Fame – Meest populaire kleuren van MUA

Hi girls! Wat is er beter dan de mooiste, bekendste en beste oogschaduws van een merk in één palette. Zelf heb ik dit al in een lipstick palette van Urban Decay, maar ook MUA heeft zo’n palette met de meest bekende en mooiste oogschaduwkleuren van het merk.
Super handig!

Dit is het palette, Hall Of Fame met de 12 meest populaire oogschaduwkleuren van MUA. Ik werd in ieder geval enthousiast, want als dit de meest populaire kleuren zijn belooft het wat voor het palette.

Het palette bestaat uit de volgende kleuren:
Rose Ash – Bare – Lion – Reveal – Tectonite – Hydra
Shy – Catacomb – China – Hustle – Cool Grey – Titan

Sommige kleuren uit het palette komen me bekend voor uit andere paletten die ik ook heb gebruikt. Zo komen Rose Ash, Lion en Cool Grey komen namelijk uit het Undressed palette, Shy & Reveal zitten in Undress Me Too en Catacomb zit in Heaven & Earth. Een mooie combinatie inderdaad van toppers die ook voor mij al bekend zijn.

Het palette bestaat uit veelzijdige kleuren. De meeste oogschaduws uit het palette bevatten een shimmer, daarnaast zitten er zowel koele als warme tinten in het palette en dus kan ik voor iedereen geschikt zijn.

Ik vind het echt een onwijs mooie toevoeging aan mijn MUA stash, want het palette bestaat echt uit toppers! De pigmentatie is onwijs goed en je kunt er hele mooie, shimmery looks mee maken en door  zowel lichte als donkere kun je een mooie diepte creëren.

MUA Hall Of Fame is verkrijgbaar in de webshop van MUA voor €5,40.

2 Comments

 • Reply
  José
  mei 15, 2017 at 16:11

  Oehh fijne kleurtjes zijn dat. Ze zien er goed uit en helemaal niet duur!

 • Reply
  Eva
  mei 19, 2017 at 17:22

  Mooie kleurtjes!

 • Leave a Reply