Vier tips voor het weekend #4

Hi girls! Het is weer bijna weekend en dat betekent dat we ons weer helemaal kunnen gaan uitleven! Ik heb weer vier leuke tips voor je, waar je zeker van af moet weten en waar je zelfs nog gebruik van kan maken aankomend weekend. Een nieuwe store geopend, een onwijs mooie lipstick en een vreemde tool. Kijk je mee?

INGLOT Store Amsterdam

Op 12 mei, vandaag, openen de deuren van INGLOT store in Amsterdam! Ik ben echt een onwijs grote fan van INGLOT. Hele fijne en mooie producten en nu wordt er aan de Kalverstraat 64 te Amsterdam een store geopend. Het zal ongetwijfeld dit weekend dus druk zijn bij INGLOT in Amsterdam, maar volgens mij wel zeker de moeite waard om eens te gaan kijken, rond te snuffelen tussen de producten en wie weet een hele mooie aankoop te doen.

Menstruatiecup

Ik heb heel erg getwijfeld of ik hier een aparte blogpost over zou schrijven of niet, maar voor nu wil ik het toch even hier kort benoemen. Mochten jullie dit interessant vinden, kan ik er altijd nog een blogpost aan wijden, dus laat dit zeker weten als je dit interessant vind.

Het gaat om de menstruatiecup. Steeds vaker hoor ik dit woord vallen, eigenlijk nog niet in mijn eigen omgeving (school, familie, vriendinnen), maar wel heel veel op het internet bij bloggers en op Youtube. De menstruatiecup is namelijk een cup die je inbrengt op het moment dat je menstrueert en deze vangt het bloed op. Het is te vergelijken met een tampon, welke ook bloed opvangt, maar zelf vind ik het een stuk prettiger. De menstruatiecup vangt het op, je kunt de cup 8 tot 12 uur laten zitten, vervolgens kiep je hem om en spoel je hem om en als je menstruatieperiode voorbij is, berg je hem netjes op en de volgende keer kun je hem weer gebruiken. Het klinkt en is misschien de eerste keer heel ongewennig, maar daarna is het zo onwijs handig. Je hebt er eigenlijk geen omkijken naar, je voelt de cup niet zitten (wat ik zelf nog wel eens heb bij een tampon als hij voller raakt) en je kunt hem ook gebruiken ‘s nachts of tijdens het sporten. Ideale oplossing wat mij betreft!

Etos lipstick in de kleur Lip-Oholic

Matte Lipstick Transformer van Etos

Matte lipstick trend

Als derde tip voor het weekend (een klein beetje twee-in-een tip) is de matte lipstick trend waar Etos goed op in speelt. Etos heeft namelijk sinds een poosje een matte lipstick transformer en ook wil ik deze onwijs mooie lipstick met je delen van Etos! Hierboven zie je zowel de lipstick in de kleur Lip-Oholic en de matte lipstick transformer en het zijn beide twee fijne producten. De lipstick vind ik onwijs mooi! Het is een roze kleur met een kleine shimmer en een beetje parelmoer. Ik vind het een kleur die onwijs mooi is, maar hij is zo ontzettend lastig te omschrijven. Hij is roze, maar niet normaal roze zoals alle andere roze lipsticks. De matte lipstick transformer lijkt een beetje op een primer die de poriën verkleind. Het is een zachte, gelachtige substantie die je aanbrengt nadat je jouw lipstick hebt aangebracht en zorgt ervoor dat je lipstick mat wordt.

Red velvet cake

Daarnaast mijn geliefde red velvet cake. Voor deze tip is eigenlijk geen aanleiding geweest, het is niet iets wat ik nieuw heb ontdekt of wat ik gegeten heb de laatste tijd, maar het is gewoon zo ontzettend lekker. Ik hoor van veel mensen dat je van red velvetcake moet houden en dat niet iedereen het lekker vind, maar zelf smelt ik er gewoon bij weg. Ik vind het zelf erg lekker en ik heb er nu ook onwijs veel zin in en daarom moet hij gewoon in de blogpost. Mocht je dit weekend dus ergens zin in hebben, maar niet weet wat, dan kun je zeker een red velvet cake proberen.

Vier leuke tips voor het weekend waar je zeker iets mee kunt voor dit weekend, mocht je je vervelen, een nieuwe lipstick nodig hebben of opzoek naar andere make-upjes!

Fijn weekend! Wat zijn jouw plannen?

3 Comments

 • Reply
  Nicoleswereld
  mei 12, 2017 at 06:26

  Zelf word ik niet ongesteld omdat ik gebruik maar van een spiraal maar anders had ik de menstruatie cup zeker willen proberen

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  mei 12, 2017 at 14:33

  Oeh red velvet cake, lekker! Krijg er gelijk zin in haha. Ik ga dit weekend een beetje bloggen, aan school werken, naar de stad en dan naar mijn vriend om moederdag te vieren!

 • Leave a Reply