Cadeautip: Een mooi boeket voor Moederdag

Hoihoi! Een kleinigheidje ontvangen is altijd erg leuk en ik word er zelf ontzettend gelukkig van als ik iets liefs mag ontvangen. Dit hoeft niets groots te zijn, maar een kleinigheidje zoals een boek wat ik al heel lang wil hebben, een lipstick die mijn hart sneller laat kloppen of een bosje bloemen, vind ik ontzettend leuk! Omdat het bijna Moederdag is, vond ik het een strak plan om dit mooie boeket en een hele leuke cadeautip met je te delen.

Aankomende zondag is het Moederdag en ik vind het toch altijd leuk om een kleinigheidje te doen voor mijn moeder. Dit is altijd leuk om te ontvangen en er aan herinnert te worden dat er iemand van je houdt. Mijn moeder, ik trouwens ook, zijn beide doel op bloemen! Het haalt zoveel kleur, gezelligheid, vrolijkheid en passie in huis en ook zie je het vaak terugkomen op de blog dat ik bloemen gebruik voor foto’s.

Een tijdje terug heb ik dus een verrassing opgezet voor mijn moeder en dit ontzettende mooie boeket, genaamd New York, aan haar gegeven met allerlei gedachtes die erachter zitten. Een droomreis voor haar naar New York, een vervroegd Moederdag cadeautje, omdat ik weer eens wat bloemen en kleur miste in huis en ook met het idee om deze mooi te gebruiken voor foto’s (bijvoorbeeld de bloemen uit dit boeket in het artikel van gisteren). Het is een ontzettend groot boeket met allerlei soorten bloemen, ik zou niet eens weten welke bloemen het allemaal zijn, maar onder andere roze en … (geen idee!!) In ieder geval een prachtig boeket met heel veel kleuren, het levendige en multiculturele wat ook terugkomt in de stad New York. Speciaal met de gedachte voor Moederdag heb ik er ook alvast een kaartje bij gedaan en ik kan je vertellen dat mijn moeder er ontzettend blij mee was, maar ik misschien nog wel het allermeest! Heerlijk die bloemen in huis en ik heb er al mooi gebruik van gemaakt voor foto’s!

En dus ook een leuke cadeautip voor jullie. Wil jij je moeder aankomende zondag ook verrassen dan is het misschien een idee om aan te komen met een leuk boeket die helemaal past bij haar met verschillende kleuren of een boeket alleen met roze of lavendelkleurige bloemen. Zelf heb ik het boeket bij Frederique’s Choice besteld en dan wordt het thuisbezorgd op de dag dat jij aangeeft. Daarnaast heb je keus uit heel veel verschillende boeketten en moet er zeker wel iets voor jou tussen zitten, of voor je moeder, schoonmoeder, oma of gewoon voor jezelf. Bestel je nu en gebruik je de code┬áMoederdag dan krijg je een passende vaas bij het boeket dat je besteld.

Alvast allemaal een hele fijne Moederdag toegewenst en wie weet wordt jij wel verrast met een mooi boeket!

2 Comments

 • Reply
  Loes
  mei 10, 2017 at 19:32

  Heel mooi boeket!

 • Reply
  Eva
  mei 10, 2017 at 20:02

  Wat een mooi boeket! Leuk dat je er een bijpassende vaas bij krijgt met die code ­čÖé

 • Leave a Reply