Mijn liefde voor triangel bh’s

Hoi hoi! De triangel bh’s zie je de laatste tijd al vaker voorbij komen en voorheen vond ik het allemaal maar niets. Geen houvast, geen voorgevormde cups waardoor het net iets mooier zit en het idee van een bh was voor mij een beetje weg. Echter ben ik nu helemaal van gedachte veranderd en vind ik triangel bh’s geweldig, ik vertel je vandaag waarom en ik laat je mijn favoriete triangel bh zien.

De traingel bh die ik heb, is een combinatie van een traingel bh en een bralette. Dit zijn twee items die heel dicht bij elkaar kunnen liggen en beide ontzettend mooi zijn. De traingel bh van mij is van het merk Vivance en heeft cups van transparant kant, sierstrikjes en een brede onderbusteband. Dit geheel maakt het een onwijs sexy triangel bh. Daarnaast heb ik ook een bijbehorende string bij dit setje, ook van het met Vivance en deze heeft dezelfde afwerkingen als de bh, zoals brede band en de kanten inzet. De triangel bh en bijbehorende string heb ik zelf in het blauw, maar is daarnaast ook verkrijgbaar in het poederroze, welke ook onwijs tof is. De poederroze variant staat ook nog op mijn verlanglijstje, dus mocht ik hem ook aanschaffen, dan deel ik hem sowieso ergens op de blog met je.

En dan nu waarom ik zo dol ben op triangel bh’s! Voorheen was het in mijn hoofd en zo was het sowieso, dat je een bh niet mocht zien. Dit was privé en hoorde ook niet geshowd te worden aan de buitenwereld. Dit is nu helemaal anders. Lingerie hoort net zo goed bij de outfit en mag daardoor ook geshowd worden en daar maken we dan in de fashionwereld ook steeds meer gebruik van. Daarnaast zit het ook ontzettend lekker! Bij deze traingel bh heb je dan nog een strakke, brede onderbusteband die je nog een beetje voelt, maar voor de rest zit het heerlijk los over je lichaam. Het is ook onwijs sexy als je een triangel bh of bralette draagt, maar ook zijn tegenwoordig de bh’s heel tof geworden en hoef je je er ook niet meer voor te schamen, dus showen die handel!

Zeker ook in de zomer zijn dit soort triangel bh’s heel erg fijn om te combineren. Deze kanten variant is licht gewicht en plakt niet tegen de huid en daarnaast hoef je er ook geen hemdje meer over aan om de bh te bedekken, want het kan allemaal zo gedragen worden.

Ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn triangel bh en bijbehorende string en vind het ook heel leuk om hem te gaan combineren (zeker dadelijk in de zomerperiode!).

De triangel bh en bijbehorende string van Vivance zijn verkrijgbaar bij LASCANA. De triangel bh is verkrijgbaar vanaf €24,99 (vanaf maat 32 tot 42) en de string vanaf €12,99 (vanaf maar 32/34 tot 44/46).

Draag jij ooit een triangel bh of bralette?

2 Comments

 • Reply
  Eva
  mei 9, 2017 at 20:45

  Ik heb nog nooit van triangel bh’s gehoord – wel van bralettes! Zelf heb ik er nog geen, maar ik zie wel dat steeds meer mensen ze kopen 🙂

 • Reply
  Cadeautip: Een mooi boeket voor Moederdag - Suzanne Elisa
  mei 10, 2017 at 06:01

  […] met het idee om deze mooi te gebruiken voor foto’s (bijvoorbeeld de bloemen uit dit boeket in het artikel van gisteren). Het is een ontzettend groot boeket met allerlei soorten bloemen, ik zou niet eens weten welke […]

 • Leave a Reply