Mijn ervaring met extensions

Hi ladies! Een jaar terug, toen nog met donker haar, heb ik extensions gehad en dit toen kort met jullie gedeeld. Dit vond ik toen ontzettend leuk, in een keer had ik een stuk langer haar, maar toch zaten er voor mij voor- en nadelen aan en die wil ik vandaag met je delen.

Het is vorig jaar maart geweest dat ik de extensions heb gehad en dit waren Flip In Hair met laagjes. Ontzettend mooie extensions die je gemakkelijk in je haar kunt zetten en wat ideaal is als je geen held bent in het creëren van een tip-en-top kapsel! Voor degene die mij niet kennen met dit donker haar, zal de blogpost misschien even schrikken zijn, maar ik heb een fase gehad waarbij ik dacht dat blond niets voor mij was. Gelukkig ben ik nu weer terug bij blond en vind ik het weer onwijs tof!

Voordelen

Er waren voor mij echt verschillende voordelen van de extensions, ik vond het bovenal  heel leuk om zo te experimenteren met mijn haar en het te zien in verschillende lengtes. Maar daarnaast zaten er ook nog veel meer voordelen aan vast.

  • De kwaliteit van de extensions die ik had waren echt super. Heel mooi haar, een mooie glans en heel mooi onderhouden.
  • Er is vaak veel keuze uit kleuren, waardoor de keur goed aansluit bij je eigen haar.
  • De Flip in Hair extensions zijn heel gemakkelijk in te zetten, maar ook clip-in-extensions zijn steeds makkelijker in te zetten.
  • Het blijft goed zitten.
  • Je kan het haar stylen zoals je wilt, bijvoorbeeld met de stijl of krultang of eventueel rollers.
  • Veel extensions hebben laagjes en daardoor loopt het ook mooi over met je eigen haar.

Nadelen

Er zaten voor mij ook een aantal nadelen aan en die wegen voor mij toch best zwaar mee.

  • Mocht je kiezen voor synthetisch haar, dan glanst het altijd nét iets harder dan echt haar.
  • De extensions zijn dun en ik heb zelf erg dik haar, dus je zag goed de overgang van mijn eigen haar en de extensions.
  • Je moet de extensions goed verdelen, waardoor het er zo natuurlijk mogelijk uit ziet.


In dit filmpje zie je ook heel gemakkelijk hoe je de extensions kan plaatsen. Hoe je dit bij jezelf kunt doen, maar zelf vind ik het ook fijn om iemand anders te vragen om mij hierbij te helpen.

Via https://www.oxyextensions.nl/ vind je verschillende soorten extensions in alle kleuren en maten en zo kun je de extensions naar jouw smaak en passend bij jouw haarkleur uitzoeken.

En dit waren mijn ervaringen met extensions, zowel positief als iets minder positief ben ik geweest over de extensions en voor mij is het vooral heel belangrijk dat je de overloop zo min mogelijk ziet en dat kan met dik haar lastig zijn.

Heb jij ooit extensions gehad?

No Comments

Leave a Reply