Paul’s Boutique Mini Maisy Nautical

Hoi hoi! Deze blogpost is echt met veel enthousiasme geschreven, daarnaast wordt ook de handtas met veel liefde gebruikt en elke keer dat ik hem pak, maakt mijn hart weer een sprongetje! Ik ben zo ontzettend blij met deze handtas en vandaag som ik voor je op waarom en show ik hem aan je!

De handtas is van Paul’s Boutique en ik wist al langere tijd dat ik een tas wilde van het merk, want ze zijn zo ontzettend mooi en helemaal in mijn stijl en uiteindelijk, na veel malen, heb ik hem besteld! Ik ben gegaan voor de Mini Maisy Nautical en ik heb er geen moment spijt van gehad! Het is een kleine handtas en is blauw met wit gestreept.

Paul’s Boutique werd in 2000 opgezet door Paul Slade in London. Hij kwam met hele eigen edgy ontwerpen op de markt en dit werd al snel een groot succes. Het merk werd door beroemdheden als Rita Ora en Pippa Middleton in de schijnwerpers gezet en mede daardoor, maar voornamelijk door de fantastische items, is Paul’s Boutique nu uitgegroeid tot een wereldwijd merk en wordt nu over de hele wereld gedragen. Het merk onderscheidt zich van andere merken door de eigenzinnige prints, unieke persoonlijkheid en felle kleuren die je outfit helemaal afmaken. Saai is het in ieder geval niet met een item van Paul’s Boutique.

En dit is mijn leuke handtas van Paul’s Boutique. Ik ben zelf nog voor safe gegaan met een gestreepte tas, maar stiekem kijk ik nu al uit naar het tweede item van Paul’s Boutique welke ik ga bestellen. Gaat het dit keer een knalgele of roze tas worden?! Voor nu ben ik blij met deze gestreepte en van binnen is hij geheel eigenzinnig met een oranje/roze binnenkant en ook kun je nog veel kwijt in de tas en zit hij dus boordevol geheime (vakjes) voor al je goodies!

Paul’s Boutique Mini Maisy Nautical is onder andere verkrijgbaar bij Brandfield of andere Paul’s Boutique verkooppunten voor €85,00.

Wat vind jij van de tassen van Paul’s Boutique?

2 Comments

 • Reply
  Marloes
  mei 6, 2017 at 10:38

  Pretty!

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  mei 6, 2017 at 11:18

  Wat een leuke tas!

 • Leave a Reply