Mijn On-the-go make-uppalette

Hi ladies! Toen ik het PUPA Contouring & Strobing #Ready4Selfie Powder Palette ontving, was ik direct enthousiast.
Een mooi en compact palette met daarin vier poeders die ik nodig heb voor een dagelijkse look en ondertussen is het mijn palette wat ik overal mee naar toe neem (nee, hiermee overdrijf ik een beetje) en waarmee ik in een handomdraai een prachtige look creëer.

>Over het PUPA Contouring & Strobing #Ready4Selfie Powder Palette: ‘Met een nieuw palette omarmt PUPA Milano twee van de bekendste technieken van dit moment: contouring & strobing! Het doel van contouring is om de gelaatstrekken vorm te geven en de kenmerken van het gezicht te balanceren door te spelen met schaduw en licht. Bij strobing wordt de nadruk gelegd op hogere gedeeltes in het gezicht door het licht dat er op schijnt te reflecteren. Twee make-up technieken die zorgen voor een look die klaar is voor een #selfie.’

Het is een palette met vier poeders erin, namelijk een highlighter, een light contour, een medium contour en een dark contour. Vier poeders die voor mij niet meer te missen zijn in een zowel dagelijkse als party look en de look op een natuurlijke wijze ontzettend mooi maken. Het palette is verkrijgbaar in drie verschillende varianten, voor de verschillende kleurentypes. Zelf heb ik het palette in 001 voor de lichte huidjes onder ons en het past ontzettend goed bij mijn huid (wat toch ook echt ontzettend licht is).

Het palette heeft voor mij alle poeders die ik wil gebruiken en dat scheelt weer losse doosjes meenemen in mijn tasje als ik ergens anders slaap of op vakantie ben. Daarnaast passen de kleuren heel erg goed bij mijn huid en dat is voor het eerst bij zo’n palette! De juiste kleur om mee te contouren voor de lichte huid is namelijk erg lastig te vinden. Het enige wat ik nog een beetje mis aan het palette is een mooie blush, maar deze neem ik dan mee. Het scheelt toch al vier andere producten die je mee moet nemen door dit palette.

Hier zie je de swatches van het PUPA Contouring & Strobing #Ready4Selfie Powder Palette. Van links naar rechts zie je de highlighter, de light contour, de dark contour en de medium contour. De highlighter bevat een onwijs mooie glans en is zo ontzettend mooi op de huid. De highlighter is geschikt voor vrijwel alle kleurtypes, want het is een highlighter zonder overwegende warme of koele ondertoon en dus ideaal! De lichte contour powder is erg licht en is dus geschikt voor de lichte huidjes en zelf gebruik ik deze zelfs als een settingpowder. Hier is hij erg mooi voor, matcht goed bij mijn huid en werkt ontzettend goed als settingpowder. Het derde poeder is het donkere contourpoeder met een koele ondertoon, waarmee je goed schaduw geeft aan je gezicht, evenals de medium contour welke goed fungeert als bronzer met een ietwat warme ondertoon. Alle poeders zijn ontzettend mooi, de drie contourpowders zijn matt en de dark en medium contourpowder zijn heel mooi op te bouwen naar een intense contour.

Ik vind het in ieder geval een onwijs mooi palette en gemakkelijk palette om mee te nemen als ik niet thuis slaap en dus niet mijn gehele make-upstash binnen handbereik heb. Je maakt er een ontzettend mooie look mee samen met een likje concealer, mascara en fel roze (of nude of rode) lippen!

PUPA Contouring & Strobing #Ready4Selfie Powder Palette is verkrijgbaar bij een selectie van de ETOS filialen en online en je betaalt er €26,95 voor.

3 Comments

 • Reply
  Nicole
  mei 5, 2017 at 08:07

  Dit palette wekt me nieuwsgierigheid op

 • Reply
  Jessica J.
  mei 5, 2017 at 15:00

  Handig, alles bij elkaar. De highlighter vind ik erg mooi!

 • Reply
  Eva
  mei 9, 2017 at 17:49

  Mooi basic palette!

 • Leave a Reply