Fashion tip: Silver Necklace Bar

Hi Ladies! Mij heb je al vaker gehoord over de ontzettend leuke zilveren bar kettingen. Dit zijn zilveren plaatjes met daarin eventueel je naam, een hartje of in mijn geval beide. Vandaag laat ik je een van deze leuke kettingen zien die ik helemaal naar mijn stijl heb gemaakt.

Zelf ben ik gegaan voor een naamketting met daarbij een hartje. Dit soort items vind ik zo ontzettend mooi! Ik heb hem voor mezelf gemaakt met mijn eigen naam, maar daarnaast kun je hem ook met de naam van je vriend, dochter, zoon of een ander dierbaar persoon maken. Dit soort naamkettingen zie je dus heel veel in de fashion wereld en voornamelijk dit soort kettingen gecombineerd met een andere.

Zelf ben ik ontzettend blij met de ketting met daarin mijn eigen naam. Het ziet er ontzettend leuk uit om zo je eigen naam om je nek te hebben hangen, maar daarnaast was het ook leuk geweest als ik een naam van iemand anders in de ketting had laten zetten.

De ketting heb ik besteld via Names4Ever voor €34,95 en hierbij heb ik zelf het lettertype en natuurlijk de naam kunnen uitkiezen.

Heb jij zo’n silver necklace bar?

2 Comments

 • Reply
  Nicole
  mei 3, 2017 at 06:31

  Wat een onwijs leuke ketting!

 • Reply
  Eva
  mei 4, 2017 at 20:28

  Ik heb er zelf nog geen, maar zo’n kettinkje blijft leuk om te zien. Ik zie ook dat veel bloggers er een quote op laten maken 🙂

 • Leave a Reply