Hello May – Series, shoppen & eindgesprekken

Hi everyone! De laatste paar weken breken nu echt aan van mijn opleiding en in de tussentijd zijn we al in mei beland. Althans, bijna. Voor mei staat er weer een heleboel op de planning, leuke en spannende dingen, maar in ieder geval iets meer tijd voor mezelf die ik ga invullen met series en shoppen. 

Eindgesprekken

In mei gaat het allemaal gebeuren. Ik krijg aankomende maandag de uitslag van mijn scriptie en schriftelijk examen en daarna moet ik nog alleen twee eindgesprekken voeren. Ik ben er wat dat betreft nu heel rustig onder, zeker mijn eindgesprek op stage gaat helemaal goed komen en tegen die tijd komen de zenuwen wel voor het aller laatste eindgesprek. Belangrijk voor mij om dit nog eventjes goed voor te bereiden en dan op dat moment even flink te knallen en dan kan het bijna niet meer mis gaan. Gelukkig ben ik tot nu toe nog vrij op de dinsdagen en kan ik dan mooi dit voorbereiden en genieten van een beetje vrije tijd.

Series en shoppen

Series en shoppen! Dit zijn dingen die ik de laatste tijd al regelmatig heb gedaan, maar ook in mei ga ik dit zeker nog meer doen. Met het shoppen moet ik misschien wel opletten, anders gaat het dadelijk in de papieren lopen, maar een serie kan er zeker nog wel in. Ik heb al veel goede dingen gehoord over 13 reasons why en die wil ik dus sowieso nog gaan kijken en daarna volgen er nog wel meer! Op dit moment ben ik in ieder geval bezig met de serie Code black en die kijk ik nog met ontzettend veel plezier! De afgelopen tijd heb ik ook al shoptripjes gemaakt naar Eindhoven, Duitsland, nog een keer Eindhoven en ook daarin volgen nog leuke tripjes. Zelf zit ik nog te denken aan Roermond, Venlo en Den Haag.

En nog meer vrije tijd

En nog ontzettend veel vrije tijd! Ik heb de maandagen maar een paar uurtjes school en de dinsdag volledig vrij en daarnaast ook geen stress meer van opdrachten. Dat betekent meer vrije tijd voor leuke dingen. Ik wil weer gitaar gaan spelen, zodat ik dit ook kan gaan gebruiken op eventueel volgende stages. Ik ga aan de slag met het inplakken van foto’s (klusje van moeders), het maken van leuke jurkjes en rokjes voor de zomer en lekker tot rust komen.

Een hopelijk te gekke maand met iets meer tijd voor mezelf en hopelijk een ontzettend goede afloop vanuit school. Zo gaat mijn maand mei er dus ongeveer uit zien en ik kijk er al helemaal naar uit!

Hoe ziet jouw mei eruit?

1 Comment

  • Reply
    Joyce - LemonyLifeNL
    april 29, 2017 at 10:26

    Wat spannend, je eindgesprekken! Ik wens je alvast heel veel succes! Mijn mei bestaat ook uit redelijk wat vrije dagen en een kamp met mijn opleiding. Ben benieuwd!

  • Leave a Reply