Vier DIY’s voor het weekend

Hi ladies! Het weekend staat weer voor de deur en dat betekent dat je weer vrije tijd hebt en lekker je gang kunt gaan in huis en eventueel ook weer nieuwe dingen kunt maken voor in je interieur. Daarom heb ik vier leuke DIY’s verzameld voor in huis en deze wil ik met je delen.

DIY Ladder Shelf Shoe Storage

Deze leuke en onwijs handige DIY kwam ik tegen kwam ik tegen bij Design Sponge. Deze DIY zie ik mijzelf ook nog wel eens maken! Het is een ladder/rek waar je jouw schoenen op kunt zetten, maar eventueel ook je veel gebruikte tas. Eventueel kan er nog een leuke bloem of plant bij gezet worden en dan ziet het er ontzettend leuk uit, misschien nog je dagelijkse sieraden en zo heb je alles binnen handbereik, voordat je de deur uit gaat.

DIY Tijdschriftenrek

Op The Life Factory kwam ik dit ontzettende leuke tijdschriftenrek tegen welke je heel gemakkelijk kunt maken en daarnaast ook nog ontzettend leuk uit ziet en fijn is in gebruik! Tegenwoordig zie je heel veel verschillende en leuke tijdschriftenrekken, maar deze variant heb ik nog niet eerder gezien. Hij is zo ontzettend tof en je kunt hem zelf stylen zoals je hem wilt met eventueel stalen buizen of een gekleurd middenstuk. De gehele DIY van dit tijdschriftenrek vind je op The Life Factory.

DIY Faux Schaaltjes

Deze DIY kwam ik nog niet zo heel lang geleden tegen en dit soort schaaltjes zijn helemaal mijn stijl! Dit soort schaaltjes en uberhaupt de kleuren zie je op zoveel locaties opduiken en het ziet er heel leuk en schattig uit! Je kunt deze schaaltjes gemakkelijk zelf maken, maar daarnaast kun je er ook je eigen stijl in maken. Alle details van deze DIY vind je op A Cup Of Life.

DIY Round Wood Shelf Plant Hanger

De laatste DIY, maar zeker niet de minst leuke. Op deze manier kun je op een leuke manier planten in huis halen en laat je de vloer vrij van planten en potten. De DIY is afkomstig van Refreshed Designs en de gehele DIY vind je in deze blogpost.

Vier hele leuke DIY’s die je stuk voor stuk kunt maken dit weekend met de volledige beschrijvingen op de andere blogs. Zo ben je leuk bezig dit weekend, maar daarnaast maak je het ook een stuk gezelliger en leuker in je huis.

Wat ga jij dit weekend doen?

2 Comments

 • Reply
  Tineke
  april 28, 2017 at 08:46

  Die met die schaaltjes zijn wel heel erg leuk! Ik zoek nog een idee voor een moederdagcadeau voor mijn gastkinderen, dit is wel een leuk idee.
  Liefs

 • Reply
  Silke
  april 28, 2017 at 09:24

  Toffe DIY’s! Die met die schaaltjes had ik al eerder eens opgeschreven om te doen, maar er zitten hier ook nog heel wat andere leuke DIY’s bij. Leuke post!

 • Leave a Reply