Drie beauty favorieten van het moment

Hi ladies! De laatste tijd ben ik steeds meer nieuwe producten aan het ontdekken, oude producten herontdekken en ook nieuwe favorieten toe te voegen en deze door en door te gebruiken. Vandaag deel ik drie nieuwe favorieten van mij. Vandaag deel ik drie favorieten van het moment!

MUA Luxe Bronze & Sculpt Contourkit

Toen ik begon met het gebruiken van dit product, vond ik de naam heel vreemd. Het is een contourkit, maar ik had maar één product om te gebruiken. Wat uiteindelijk bleek, was dat onder deze kleur ook nog een bronzer zit die je mooi kunt combineren met de shapekleur. Ik was al ontzettend enthousiast over deze kit voordat ik toe die ontdekking kwam dat er nog een bronzer onder stond. Vooral de kleur die je hier ziet, is zo ontzettend mooi en past zo goed bij mijn huid. Het zorgt voor een hele mooie schaduw in mijn gezicht. De kleur heeft genoeg pigmentatie en samen met de bronzer is hij goed op te bouwen, maar ook geschikt voor andere huidtinten.

MUA Luxe Whipped Velvet Blush

Dit is ook zo’n mooie blush! Ik gebruik de blush nadat ik mijn foundation aan heb gebracht en eventueel nog een cream contour en een vloeibare highlighter. Deze blush is namelijk in de vorm van een crèmesubstantie. Dit brengt heel mooi aan dit zorgt er ook voor dat de blush mooi in de huid is geblend en dit ziet er het meest natuurlijk uit. Eventueel kan ik hem daarna nog extra intens maken met een poederblush en dan ben je helemaal ready to go met een mooie blos op je wangen!

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

En als laatste deze highlighter, ik ben een groot fan van shimmers! Dit is een hele mooie lichte, koele highlighter die enorm intens is! Ik vind het een prachtige highlighter om zowel te gebruik op de jukbeender, maar al helemaal boven de bovenlip, het wenkbrauwbot en de binnenste ooghoek. Hij is zo intens dat hij zo geweldig uitkomt op die punten, maar het is daarbij wel belangrijk dat je hem subtiel aanbrengt op de jukbeenderen, kin en neus.

Hierbij zie je de swatches van alle drie de producten waarbij je al zie dat ze allemaal erg mooi en intens zijn. De contourkleur komt hier niet helemaal tot zijn recht, maar is in het gezicht wel erg mooi! En de highlighter, echt wauw!

Drie hele fijne producten die op dit moment favoriet zijn en ik met veel liefde keer op keer gebruik in mijn dagelijkse looks, maar daarnaast ook mooi (op te bouwen zijn) voor een party!

Ben jij bekend met deze favorieten van mij?

2 Comments

 • Reply
  Jessica J.
  april 26, 2017 at 11:23

  Wat een prachtige highlighter! Niet alleen de kleur, maar ook het patroon – wauw!

 • Reply
  Jana
  april 27, 2017 at 08:28

  De highlighters van MUA zijn echt hemels, ik heb ook enkele favorieten hiervan. De bronzer heb ik ook, jammer genoeg vond ik deze wat oranje. Misschien moet ik deze toch nog eens proberen… De blush ziet er in ieder geval ook geweldig uit!

 • Leave a Reply