Boots No7 Youthful Replenishing Facial Oil (& giveaway)

Hi girls! Vandaag een review van een heel leuk product met daarbij een leuke giveaway! Ook jij maakt namelijk kans op dit leuke product voor jouw huid. Het gaat namelijk om de Boots No7 Youthful Replenishing Facial Oil, een gezichtsolie waarbij je dag kunt zeggen tegen een droge huid door een intense boost aan hydratatie en vocht.

Het is een olie die je zowel in combinatie met je dag- en nachtcrème kunt gebruiken, maar ook alleen als hydraterend product om je huid te ondersteunen bij de vochtopname. Een olie is een heel fijn product, maar heel veel mensen zijn er bang voor om het echt te gebruiken. Een olie wordt vaak gezien als een vettig product, maar het is een product dat juist helpt om de vochtopname op peil te houden en vocht toe te voegen.

Deze olie is geen vette olie. Hij is niet plakkerig, trekt snel in de huid en maakt de uit ontzettend zacht. De olie bevat huideigen natuurlijke oliën, gem, vitamine E en A en rozenbottels zaad olie.

Ingrediënten:  Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Rosa Moschata Seed Oil, Isostearyl Isostearate, Alcohol Denat., Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), Isopropyl Myristate, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Salicyloyl Phytosphingosine, Tocopherol, Methyl Benzoate.

De olie zit in een handige glazen flacon die je door middel van een pipetje vanuit de flacon naar je huid verplaatst. Dit werkt ontzettend hygiënisch! Mijn huid voelt na gebruik onwijs zacht en soepel aan en ook zorgt het voor een mooie basis om je make-up vervolgens op aan te brengen. Wel vind ik bij gebruik in de ochtend belangrijk dat het nog even kan intrekken en dat ik het vervolgens goed afpoeder. Zo blijft het de hele dag mooi zitten en kan ik ook een foundation fijner verdelen.

Zelf vind ik het heel fijn om een olie te gebruiken net na het douchen. Dit doe ik voor zowel mijn gezicht, maar ook de rest van mijn lichaam. Ik gebruik de oliën net na het douchen, waarbij mijn huid nog een beetje vochtig is. De olie doe ik er overheen, waarbij ook het water van de douche nog goed in mijn huid kan trekken voor iets meer hydratatie en vocht. Daarnaast is het dan ook nog fijn dat het nog even goed in kan trekken, in het geval van de avond, de hele nacht en ook na het douchen in de ochtend, kan het intrekken voordat ik mijn make-up op doe en mijn kleding aan doe. Dit zorgt ervoor dat mijn huid ontzettend zacht en gehydrateerd is en de make-up ook mooier aanbrengt.

De Boots No7 Youthful Replenishing Facial Oil is verkrijgbaar via Boots voor €24.95.

Daarnaast kan ik ook een van jullie blij maken met deze Facial Oil, het enige wat je hiervoor moet doen is een reactie achterlaten in de comments waarom jij wilt winnen.

Ben jij bekend met deze facial oil van No7?

15 Comments

 • Reply
  Nicoleswereld
  april 24, 2017 at 13:13

  Hmm dit zou een feestje voor mijn huid zijn!

 • Reply
  Noortje
  april 24, 2017 at 14:15

  Oh ik zou deze heerlijke gezichtsolie heel goed kunnen gebruiken voor mijn vochtarme huid! Ik doe dus graag mee!

 • Reply
  Hilda Smit
  april 24, 2017 at 15:55

  Ohh..ik doe ook heeel graag mee..
  Ik gebruik zelf de serum van no 7.
  Geweldig product!!
  Deze wil ik ook graag proberen

 • Reply
  Sophie
  april 24, 2017 at 15:57

  Not getting any younger!! Mijn huid kan dus wel wat extra liefde gebruiken!!!

 • Reply
  esther
  april 24, 2017 at 16:42

  Deze olie lijkt mij heerlijk en ik zou hem graag proberen. Zeker als ik lees dat de olie niet te vet aanvoelt.

 • Reply
  peggy
  april 24, 2017 at 17:24

  Spannend, ken No 7 alleen van naam, wil graag de olie ervaren.

 • Reply
  Emma
  april 24, 2017 at 19:04

  Woow, lijkt me een goed product. Ik kende het merk nog niet, maar ik heb zelf enorm last van een droge huid en misschien is dit wel een oplossing voor mij.

 • Reply
  Joke zewuster
  april 24, 2017 at 19:22

  Zou de olie graag willen proberen, koop dit zelf nooit omdat ik idd bang ben dat het te vet is. Ben erg benieuwd of mij dit zal bevallen. Gebruik nu altijd een serum onder mijn dag en nacht crème.

 • Reply
  Grete Karina
  april 24, 2017 at 20:03

  Nee, ik ken die facial oil van No7 nog niet en loot heel graag mee!
  Het lijkt me een fijn product voor mijn droge rijpere huidje.
  Nu maar duimen…..
  Fijne avond en groeten, Grete Karina

 • Reply
  Kim
  april 24, 2017 at 21:48

  Klinkt heel fijn! Ik gebruik zo’n olie voor de nacht van Kiehls. Groot favoriet geworden van mij.

 • Reply
  Anita H.
  april 24, 2017 at 23:10

  Ik geloof er wel in dat het goed is om naast dag- en eventueel nachtcrème zo nu en dan iets extra’s te doen voor de huid. Daarom maak ik ook weleens gebruik van serums en peelings. Dit te winnen product lijkt me ook een fijne toevoeging. Ik heb een onzuivere vette, maar tevens vochtarme, huid. Lijkt me wel geschikt.

 • Reply
  gea
  april 25, 2017 at 19:23

  Ik leer No7 graag kennen
  Mijn huid zou dol enthousiast worden!
  Mijn huid is ah veranderen en kan wel wat meer vocht gebruiken.

 • Reply
  Tamara TS
  april 26, 2017 at 02:10

  Ik doe heel graag mee! Sinds ik met mijn infusen ben begonnen is mijn huid van de ene kant erg verbeterd, maar van de andere kant is het droger dan het ooit is geweest. Ik ben eigenlijk wel een beetje klaar met de droge schilfertjes en daarom wil ik de No7 graag proberen.

 • Reply
  marina
  april 26, 2017 at 19:26

  Ik zou deze wel eens willen uitproberen. Voor mijn oudere huid. Ik heb verschillende producten uitgeprobeerd maar nog nietsteeds gevonden wat ik echt goed vind. Dit product kan mij misschien een gezonde huid geven. Ik doe dan ook mee met jouw winactie!

 • Reply
  Sabrina
  mei 4, 2017 at 23:38

  Ik ben vast niet op tijd voor deze winactie… Mocht dat wel zo zijn dan graag! Ik vind olie vooral heerlijk voor mijn gezicht, in de avond. Dan is het ‘s ochtends zo lekker zacht ☺️

 • Leave a Reply