Mijn vier tips voor dit weekend #3

Hi girls! Het is weer bijna tijd voor het weekend. Ik ben de uren aan het aftellen om weer het weekend in te gaan en weer te genieten van de fijne tijd. Vanuit het afgelopen weekend heb ik een heleboel fijne tips meegenomen die jou kunnen helpen dit weekend of aankomende week. Benieuwd naar mijn tips voor het weekend, kijk dan even mee!

Cleaning & peeling time

Vorig weekend heb ik eens flink de tijd genomen om mijn huid eens flink te verzorgen. Dit heb ik gedaan door verschillende producten te gebruiken, mijn huid een boost aan verzorging te geven en eens flink schoon te maken, zonder te veel schade en irritatie te veroorzaken voor mijn huid. Ik heb gekozen om mijn huid eerst goed te reinigen met een facewash en reinigingsborstel, vervolgens een kleimasker te gebruiken, een masker met exfoliant en vervolgens een fijne nachtcrème om de nacht mee in te gaan. Dit gevoel is zo onwijs lekker en zo kun je de week er weer met een gezonde huid tegen aan!

Etos voor Koningsdag

Aankomende week is het alweer Koningsdag, ondanks dat ik zelf niet veel met Koningsdag doe, vind ik het wel leuk om deze beautyproducten met je te delen. Je moet namelijk het weekend wel alvast wat voorbereiding doen om die Koningsdag er zo leuk en oranje mogelijk uit te zien. Etos komt zo dus met een aantal leuke producten, waaronder deze oranje glitterly lipstick en de nagellakjes in rood, wit, blauw en oranje! De producten vind je dus bij Etos en ze zien er echt onwijs goed uit! Vooral de lipgloss vind ik geweldig, de lipgloss heeft namelijk iets holographic en is zeker leuk om te dragen in combinatie met een lipstick eronder. De nagellakjes en lipgloss zijn verkrijgbaar voor €1,99 en zijn verkrijgbaar vanaf 10 april tot 27 april.

Costes Men

Sinds vorige week is de Costes Men geopend in Eindhoven en natuurlijk moest ik even langsgaan. Ik ben echt een onwijs grote fan van Costes en die kleding die ze daar verkopen is altijd helemaal in mijn straatje en dus was ik ook heel erg benieuwd naar de Costes voor mannen. Dus mijn vriend moest er mee aan geloven en mee een kijkje gaan nemen. We zijn niet heel lang binnen geweest, want we waren voornamelijk specifiek opzoek naar een broek, maar kwamen uiteindelijk thuis met een shirtje. De broeken zijn redelijk aan de prijs, al zijn broeken voor mannen altijd wat duurder, maar zagen er zeker goed uit. Ook de shirtjes zien er heel goed uit en die hebben we dan ook een meegenomen. Dus mocht je nog opzoek zijn naar nieuwe kleren voor de lente en de zomer, dan kun je zeker eens langsgaan bij Costes Men in Eindhoven. Costes Men zit in Heuvel Galerie 185A in Eindhoven en twee deuren verder vind je Costes voor de vrouw.

Youtube Marathon

Afgelopen weekend heb ik een Youtube Marathon gehouden op 2e Paasdag (dit was eigenlijk de maandag, maar hoorde nog bij het weekend). Ik ben ‘s middags achter mijn laptop gekropen, ben mijn nagels gaan lakken en heb de hele middag Youtube gekeken en genoten! Ik heb sindskort ook de later bekijken manier ontdekt en ben helemaal obsessed hierdoor. Het is onwijs makkelijk, als je een nieuwe video ziet die je graag wilt bekijken, maar op dat moment geen tijd voor hebt, zet je hem in de map later bekijken en kun je vervolgens de hele lijst aan Youtube videos terugkijken.

Dit zijn mijn vier tips voor aankomend weekend die ik graag met je wou delen. Zo kan ook jij dit weekend weer genieten van deze fijne dingen en jezelf klaarmaken voor Koningsdag!

Wat zijn jouw plannen voor het weekend?

1 Comment

  • Reply
    Marloes
    april 21, 2017 at 17:30

    Hele mooie gloss!

  • Leave a Reply