Spring Shopping #1 – Shoe Party

Hi Ladies! De lente betekent voor mij altijd het moment dat ik mezelf klaar ga maken voor de zomer. De grote schoonmaak, de vrolijke kleurtjes op mijn lippen, maar ook het moment dat ik mijn kledingkast helemaal summerproof maak. In de serie Spring Shopping neem ik je mee in dit proces voor het summer proof maken van mij en mijn kledingkast en dit keer trappen we af met inspiratie voor de schoenen voor de zomer!

1. Adidas Originals & Stan Smith ● 2. Adidas Originals Minty Green Sneaker ● 3. Converse Golden Sneakers ● 4. Marc O’Polo sandalen ● 5. Tamaris highheel-laarsjes ● 6. S.Oliver Wit leren sneaker

 Tijdens het maken van deze collage moest ik enorm lachen, het valt wel op welke stijl schoenen ik heb. Pasteltinten, leer en voornamelijk ook erg vrouwelijk. Ondanks dat ik de gehele collage heb samengesteld, is het toch wel volgens de trends van het komende seizoen.  Heel veel pastel zie je terug komen, maar dit zie je ook terugkomen in de kleding en schoenen die nu in de winkels liggen voor het komende seizoen. Het past dus helemaal in mijn straatje deze stijl en daarom ben ik ook zo enthousiast tijdens het schrijven hiervan!

Sneakers zijn wel echt de trend de komende tijd! Je ziet ook heel veel merken experimenteren met nieuwe soorten sneakers. Heel veel leer en suède krijg je te zien het komende seizoen en zelfs merken zoals Converse komen met leuke varianten van de All Stars in leer en te gekke printjes, zoals ook hierboven de golden sneaker van Converse. Daarnaast blijft ook de witte sneaker het komende seizoen nog om de hoek kijken, ook S.Oliver komt met een leuke variant met een modieus perforatormotief. Meer witte sneakers vind je hier. Als laatste zie je ook regelmatig de high-heels terug komen en ook zeker platform schoenen, welke je ook de afgelopen tijd al voorbij kon zien komen. High-heel zijn hierbij ook vaak gecombineerd met een fijne, suède stof en maken je look in een stuk vrouwelijker.

Zes items die onwijs tof zijn voor om je voeten in de zomer en welke je nu alvast kunt inslaan! Alle items zijn verkrijgbaar bij OTTO en variëren van prijs en merk, dus voor ieder wat wils voor deze zomer!

Zijn jouw voeten al summerproof?

3 Comments

 • Reply
  Marjolein
  april 20, 2017 at 08:36

  Leuk om te zien! Van sneakers word ik altijd vrolijk :D.

 • Reply
  TypischKim
  april 20, 2017 at 09:17

  Ik ben echt dol op sneakers!

 • Reply
  Kim
  april 20, 2017 at 13:39

  De laarsjes vind ik heel tof!

 • Leave a Reply