ELF Blush & Bronzing Powder

Hi Ladies! Zoals ik gisteren al vertelde in een blogpost over de Shimmer Sticks van MUA, ben ik de laatste tijd dol op bronzers. Ik draag nu twee weken fulltime mijn bril en daardoor merk ik dat bronzers, blushes en highlighters veel meer met je gezicht doen en alles veel mooier uit laten komen. Reden genoeg voor mij om alle producten die ook maar iets hier mee te maken hebben, te testen en met jullie te delen. Vandaag dus een prachtige blus en bronzing powder van ELF.

Ik heb gekozen om deze twee producten met jullie te delen, omdat het twee leuke budget producten zijn, ze onwijs fijn in gebruik zijn en zeker de moeite waard zijn om even te bekijken. Beide producten zijn van ELF, oftewel EyesLipsFace en verkrijgbaar in de webshop.

Golden Bronzer

Aller eerst de bronzer die ik er onwijs gaaf uit vind zien, maar daarnaast ook nog heel mooi is op je gezicht. Ik heb zelf gekozen voor de golden bronzer, maar daarnaast is er ook nog een bronzer in een koele en warme ondertoon. Afhankelijk van jouw ondertoon kun je dus een geschikte bronzer uitzoeken. Zelf heb ik een koele ondertoon, maar vind ik het heel mooi als ik een beetje een gouden bronzer gebruik. Het voordeel van deze bronzer is dat hij vrij licht van kleur is en dus zeker voor de dames met een lichte huid geschikt is. The struggle is real als je een lichte huid hebt en een bronzer wil gebruiken. De bronzer is daarnaast ook op te bouwen naar een intensere kleur en hij is ook niet vlak van kleur, doordat de bronzer bestaat uit meerdere kleuren.

Mellow Mauve Blush

Dit is de prachtige blush in Mellow Mauve. De blush is verkrijgbaar in verschillende kleuren en dus voor elke huidskleur zit er een prachtige blush bij. Zelf ben ik voor deze oudroze / mauve blush gegaan die ik erg mooi vind te combineren met een bronzer en met mijn lichte huid. De blush is vrij intens, maar als je hem aanbrengt met de kwast of eventueel in de huid blendt met een beauty blender, is hij prachtig!

Links Mellow Mauve Blush – Rechts Golden Bronzer 

Hierboven zie je de swatches van beide producten. Beide producten brengen heel fijn aan, zijn onwijs zacht van textuur en zo ontzettend mooi. Beide poeders hebben een kleine shimmer, maar dit ziet er heel leuk en fris uit en zeker nu met de zon op je snoet. De blush is vrij intens, maar is heel mooi en subtiel aan te brengen met een kwast op je gezicht. De bronzer lijkt hier ook niet echt op een bronzer, eerder op een highlighter, maar is een hele mooie bronzer voor de meiden met een lichte huid en daar lijkt het dan weer niet op een highlighter.

Twee hele fijne, budgetproof producten voor een mooie sunkissed brons en een kleurtje op de appeltjes van je wangen. Zowel de blush als de bronzer zijn verkrijgbaar voor €5,00 per stuk bij EyesLipsFace.

Draag jij regelmatig bronzers en blushes?

1 Comment

  • Reply
    Emma
    april 19, 2017 at 11:49

    Wat zien die er goed uit! Ik ben echt benieuwd naar het merk! X

  • Leave a Reply