MUA Luxe Bronzed Shimmer & Highlight Shimmer

Hi ladies! Ik ben meer en meer verliefd aan het worden op bronzers en highlighters. Vooral highlighters trokken altijd mijn aandacht, bronzers beginnen het laatste jaar steeds meer te komen voor mij en sinds een tijdje kan ik niet meer zonder. Waar ik eerst altijd een blush en highlighter gebruikte, gebruik ik nu altijd een bronzer en highlighter. Daarom was ik dit keer benieuwd naar deze Bronzed Shimmer & Highlighter Shimmer sticks van MUA Luxe.

De Bronzed Shimmer en Highlight Shimmer zien er zo uit. Het zijn sticks met daarin het product in een crème vorm. Het is een shimmer bronzer, dus een product dat je gebruikt als bronzer maar wel een glansje en/of een shimmer zit. Het is dus niet een matte bronzer die ik normaal gesproken zou gebruiken.

Hier zie je de producten uit de stick. De oppervlakte van de stick is behoorlijk groot, het is een behoorlijke stick die je in een veeg over je gezicht en dus moet je hier wel subtiel mee zijn, het met de zijkant van de stick aanbrengen of het uitblenden met een beautyblender. De kleur van beide producten ziet er echt onwijs goed uit en doordat het een crèmeproduct is kun je het ook uitblenden, waardoor het voor jou de juiste kleur is en het vervolgens eventueel opbouwen met een poederproduct.

Hier zie je beide producten geswatched op mijn arm. Het zijn beide flinke vegen en dus zou ik het zeker voorzichtig aanbrengen voordat je zo’n hele veeg over je gezicht hebt. Daarnaast kun je ook gemakkelijk met de zijkant aanbrengen en vervolgens het product gemakkelijk uitblenden. Beide sticks blenden gemakkelijk uit. De highlighter zie je nog erg goed op je gezicht en deze shimmer is ook een stuk intenser en heeft een neutrale ondertoon. De  bronzer vervaagt veel meer en is nauwelijks nog aanwezig op je gezicht, maar wel een mooie subtiele basis om vervolgens aan de slag te gaan met een poeder bronzer.

Twee hele fijne producten in de vorm van een stick, welke je gemakkelijk kunt uitblenden en vervolgens op bouwen met een poeder product. De Bronzed Shimmer & Highlight Shimmer sticks zijn verkrijgbaar voor €5,99 per stuk.

Wat vind jij van deze shimmer sticks?

Bewaren

1 Comment

  • Reply
    Marloes
    april 18, 2017 at 13:29

    Ziet er onwijs goed uit!

  • Leave a Reply