9 wallpapers voor dit paasweekend

Dit weekend is het Pasen en dat kunnen we toch niet beter beginnen met een leuke wallpaper voor onze telefoon! Passend bij de tijd van het jaar en om alvast helemaal in de stemming te komen van het zoeken naar paaseieren, de paasbrunch en het gevoel van lente. Daarom deel ik alvast 9 wallpapers speciaal voor dit weekend met je.


1. Hoe cute is dit konijntje! Dit vind ik echt schattig. Lieve plaatjes en ik zijn echt een match made in heaven! Ik kan het gewoonweg niet weerstaan. 2. Ook deze is onwijs leuk! Iets meer kleur en leuk voor dit weekend! 3. Lovely day, dat moet wel lukken met deze leuke wallpaper voor dit weekend en hoe leuk ook al die pasteltinten!


4. Happy Easter! Deze wallpaper is ook echt daadwerkelijk alleen voor Pasen. De andere, schattige wallpapers kun je ook nog daarna gebruiken, omdat ze zo leuk zijn, maar dat is bij deze een beetje vreemd! 5. Alle gekleurde eieren op een rij! 6. Awh, cute! Dit vind ik echt geweldig. Het kleine meisje komt in me naar boven.

7. Iets minder vrolijk en allemaal gekleurde eieren, maar toch een beetje paasgevoel op je telefoon! 8. Dit is weer het tegenovergestelde, met allemaal pasteltinten, konijntjes, eieren, kippen en bloemen. 9. En de allereerste kuikentjes voor op je background in een babyblauwe kleur!

Negen stuk voor stuk leuke wallpapers voor dit paasweekend! Ik wens jullie een gezellig weekend toe en met een van deze wallpapers moet dat zeker goed komen.

Welke wallpaper heb jij op jouw telefoon dit paasweekend?

3 Comments

 • Reply
  thebeautyblognl
  april 15, 2017 at 09:03

  aaahhh ze zijn zo cute! Fijn paasweekend! xoxo

 • Reply
  Lucia
  april 15, 2017 at 13:25

  Jaa die zijn heel schattig! Fijne paasdagen 😀

 • Reply
  Marleen
  april 15, 2017 at 20:16

  Ah zo leuk zijn ze! Echt om vrolijk van te worden 🙂

 • Leave a Reply