6 dingen die ik in de lente wil doen

Hi ladies! Het is nu vol lente en ondanks dat het weer nog niet je van het is, ben ik wel al een aantal leuke plannen aan het maken voor de lente. Dingen die ik allemaal nog wil gaan doen, wil ondernemen en daarin neem ik jullie vandaag mee. Ik ga mijn zes lente plannen met jullie delen!

Een tripje naar Den Bosch

Samen met een vriendin ga ik binnenkort een dagje naar Den Bosch. Over een tijdje hoef ik namelijk niet meer op de dinsdagen naar school, omdat ik nog maar een aantal dingetjes hoef te doen voor school en dan heb ik fijn voor mezelf. Ik heb al een aantal ideeën om die dagen te doen (extra stagelopen, werken bij mijn bijbaantje, alle andere dingen op dit lijstje en shoppen). De eerste vrije dinsdag ga ik dan al naar Den Bosch. Ook lijkt het me nog onwijs leuk om naar Antwerpen te gaan binnenkort!

Grote laptop schoonmaak

Daarnaast ook iets waar ik onwijs naar uit kijk. De grote laptop schoonmaak. Alle documenten die met mijn opleiding te maken hebben, gaan allemaal naar de harde schijf en daarnaast gaan ook de documenten (denk aan alle foto’s van de blog) worden naar de harde schijf geplaatst en dan kan daarna alles eraf en een keer opgeschoond worden. Weer een snelle, lege laptop! Daar kijk ik naar uit.

Uitrusten

Ook ga ik eens flink uitrusten, geen idee hoe ik dit wil gaan doen, want ik wil altijd maar bezig zijn en ben altijd in de weer. Het wordt dus moeilijk, maar een ochtend uitslapen is al een hele overwinning.

Een media kit ontwerpen

Sinds ik helemaal verslaafd ben aan Pinterest, krijg ik ook allemaal ideeën voor leuke dingen. Zo kwam ik laatst een social media kit tegen voor bloggers. Dit is een gemakkelijke manier om informatie over jou, je blog en social media kanalen te delen naar bedrijven. Binnenkort wil ik dus ook hiermee aan de slag gaan en een media kit ontwerpen voor Suzanne-Elisa.

Shoppen voor de zomer

Dit begint morgen hopelijk al. Ik moet namelijk voor de lente en de zomer nog wat kleding hebben en daar ga ik dus regelmatig voor op pad. Tenminste dat is wel de bedoeling. Morgen ga ik al met mijn vriend de stad in en hopen dat we de eerste dingen al kunnen shoppen en kunnen toevoegen aan mijn kledingkast.

Boeken lezen

Dit heb ik al heel lang niet meer gedaan, even lekker een boek lezen. Voor het slapengaan, bij het wakker worden en alle momenten daartussen. Voorheen las ik heel veel boeken en was ik ook helemaal van de wereld als ik een boek aan het lezen was. Wel heb ik nog een aantal leuke boeken op mijn lijstje staan die ik nog graag zou willen gaan lezen, dus daar ga ik binnenkort mee beginnen.

Dit zijn de zes dingen die ik het komende seizoen wil gaan doen en waar ik nu al een beetje naar uit kijk!

Wat ga jij doen in de lente?

2 Comments

 • Reply
  Nicole
  april 14, 2017 at 07:30

  Leuke dingen wil je doen, de laptop schoonmaken is een goede moet ik ook maar even gaan doen

 • Reply
  Jessica J.
  april 14, 2017 at 12:05

  Die grote laptopschoonmaak is fijn, hé? Bij mij is het nog niet nodig, want mijn (nieuwe) laptop is nog niet oud. 🙂 Heerlijk, ‘s ochtends lekker kunnen lezen zonder dat je de klok in het oog hoeft te houden. Daar kan ik in het weekend zo intens van genieten. ♥

 • Leave a Reply