Mijn vier tips voor dit weekend #2

Hi ladies! Het is weer tijd voor het weekend en dat betekent voor dit weekend dat ik weer vier tips met je ga delen die jou dit weekend door kunnen helpen komen. Tips als een onwijs toffe film, fijne tips om tot rust te komen en om een nieuw item in huis te halen. Kijk je mee?

Tip 1: minimaliseren als een malle

Ik heb afgelopen weekend een documentaire gekeken over minimaliseren en menn… In de documentaire op Netflix wordt het ook wel enorm uitvergroot dat je maar zo weinig items nodig hebt om in leven te kunnen blijven en gelukkig te zijn, maar er zit echter wel iets van waarheid in. Zelf ben ik, al voor de documentaire, in een opruimbui en alles aan het minimaliseren. Bij minimaliseren is het zo dat weinig spullen zorgen voor rust in je hoofd. Je hebt nergens troepjes liggen en hebt simpelweg geen onnodige dingen in huis die je toch niet gebruikt. Hier zit zeker iets van waarheid in, dus ik ben weer aan de slag gegaan en heb mijn beautystash uitgedund, mijn schoolspullen weer eens een nieuwe vibe gegeven en ook de rest van mijn spullen komt nog aan bod. Dus mocht je het weekend niets te doen hebben, minimaliseren als een malle!

Tip 2: kijk een crazy film

Ook iets wat ik afgelopen weekend heb gedaan en nog steeds van onder de indruk ben, is het kijken van een crazy film. Ik weet niet of iemand van jullie al bekend is met de film Swiss army man, maar wat is hij toch grappig! Het is een film die nergens op slaat, heel veel humor bevat en ook onwijs leuk is om met je vriend te kijken. Zeker ook leuk om dus te kijken dit weekend!

Tip 3: geef je iPhone een boost!

Daarnaast heb ik nog een leuke tip voor je om ook je iPhone een boost te geven. Ik kwam in aanraking met Appelhout. Appelhout komt met covers voor onder andere je iPhone die bestaan uit hout. Het is een flinterdun laagje dat je over je iPhone kunt plakken en een onwijs gaaf effect geeft, zoals je wel kunt zien op de foto’s hierboven. Daarnaast is Appelhout een Nederlands bedrijf, simpelweg uit Amsterdam en dat maakt het altijd nog leuker om een item te hebben van Nederlandse bodem. Om deze tip nog leuker te maken, heb ik een kortingscode voor jullie waarmee jij jouw cover voor je iPhone, iPad of Macbook kunt bestellen voor een lager prijsje. Met de volgende kortingscode kun je een leuke cover bestellen bij Appelhout: ‘Suzanneelisa‘.

Tip 4: doe je best  op school

En de laatste tip die ik je wil meegeven. Oh man, oh man, wat klinkt dit toch zeurderig. De tip is, doe je best op school! Het zijn nog maar een paar maandjes voor dit schooljaar en hoe fijn is het om de zomer in te gaan met een goed gevoel over het afgelopen schooljaar. Nu kun je nog even knallen en laten zien wat je in huis hebt en dadelijk niet meer. Dit is ook iets wat ik dit weekend nog even in mijn hoofd hou wanneer ik ga leren voor mijn allerlaatste examen van deze opleiding. So, keep up the good work!

Dit zijn mijn vier tips voor dit weekend waar ik al van genoten heb en jij misschien ook wel na dit weekend en dingen waar ik ook nog even aan ga denken als ik zaterdag niet weet wat ik moet doen.

Wat zijn jouw plannen voor het weekend?

Bewaren

5 Comments

 • Reply
  alexa
  april 7, 2017 at 13:47

  ahh leuke tips! maar doe ook vooral iets wat je na het weekend weer kunt vertellen!

 • Reply
  Daniëlle
  april 7, 2017 at 15:08

  Wat een leuke tips. Ik ga dit weekend genieten van het mooie weer.

 • Reply
  Florentine
  april 8, 2017 at 23:52

  Wat een leuk artikeltje <3

 • Reply
  Saskia
  april 9, 2017 at 10:36

  Wat een fijne tips! Ik ben heerlijk aan het genieten van dit weekend<3

 • Reply
  Marleen
  april 9, 2017 at 22:53

  Ah die eerste tip is top! Ik weet zeker dat ik daar heeel veel van kan leren, want ik heb gewoon teveel troepjes. Dat weet ik nu al haha. xx

 • Leave a Reply