Hi beauties – New sneakers

Hi ladies. Afgelopen weekend schreef ik over mijn verjaardagsschoenen, oftewel de schoenen die ik droeg op mijn verjaardag. Als het gaat om schoenen ben ik dit moment al helemaal in de flow van de lente en wil ik dit ook terug laten komen in mijn schoenen. Vandaar dit leuke paar schoenen wat ik aan je wil laten zien!

Dit keer ben ik gegaan voor een paar schoenen van de webshop Sooco. Bij Sooco worden er schoenen verkocht van allemaal verschillende merken, waaronder Adidas, Bjorn Borg, Cruyff en Levi’s. Verschillende merken en een uitgebreid assortiment aan schoenen en voor ieder dat wils.

Speciaal voor de lente ben ik gegaan voor een lage sneaker. Een sneaker is ideaal, zowel in de zomer, lente, herfst en winter en mijn collectie sneakers is nog wat aan de kleine kant, al heb ik niets te klagen over mijn schoenen collectie.


Mijn oog is ditmaal gevallen op een beige sneaker, genaamd Chantal. Het is een sneaker van het merk Tango, wat ik zelf alleen nog maar kende van de naam en verder nog geen ervaring mee had. Het is een platform sneaker en afgewerkt met suède. De laatste tijd kijk ik steeds meer om naar suède schoenen en vind ik het er heel tof uitzien. Het geeft je outfit net iets meer en door het platform gedeelte ben je ook ineens een stuk groter.

Het voordeel van deze sneaker is dat hij van binnen van leer is, waardoor het ook een ideale schoen is voor mooi weer en je geen last krijgt van zweetvoeten. Ideale schoen om dadelijk dus ook te dragen in de zomer met hete dagen!

Ik ben weer onwijs blij met deze aanvulling in mijn schoenen collectie en ben nu helemaal klaar voor het mooie weer, tenminste als het aan mijn schoenen ligt! En jij?

Ben jij bekend met schoenen van Tango?

4 Comments

 • Reply
  Lorena
  april 5, 2017 at 12:47

  Heel mooi dat suede!

 • Reply
  Daniëlle
  april 5, 2017 at 17:12

  Wat zijn ze gaaf !! De linten maken het helemaal af 🙂

 • Reply
  Eva
  april 8, 2017 at 11:43

  Wat een leuke schoenen! Ik kende het merk Tango inderdaad al, maar heb er zelf nog niks van. Ik zie het altijd op blogs langskomen en het blijft een leuk merk!

 • Reply
  Florentine
  april 8, 2017 at 23:52

  Whaa deze zijn zo mooi! En wat maak je toch altijd mooie foto’s <3

 • Leave a Reply