Hello April – afstuderen, stage en nieuwe producten

Bron
Hi ladies! Er staat weer een nieuwe maand voor de deur, namelijk april. April is een maand voor mij waar veel van af gaat hangen en waar veel in gaat gebeuren. Met deze blogpost wil ik alvast vooruit kijken naar de dingen die komen gaan in april en daarnaast ook de verwachtingen voor de blogposts van april met hele leuke, nieuwe producten!

Schriftelijk examen

Hetgeen wat als eerste voor de deur staat, is mijn schriftelijk examen. Deze vindt op 10 april plaats, waarbij ik moet bewijzen dat ik de belangrijkste lesstof van de afgelopen drie jaren heb onthouden en kan toepassen. Hiervoor ga ik deze week dus even flink voor studeren en dan knallen volgende week maandag op mijn examen.

De laatste dingen op stage

Als ik mijn examen heb behaald, dan volgen de volgende dingen op stage. Dat bestaat uit mijn proeve en daarnaast mijn eindgesprek op stage. Deze twee dingen volgen dan nog op stage en als ik ook beide dingen heb behaald, ben ik klaar met de official things op stage rondom het afstuderen. Nu komt het einde van mijn opleiding echt in zicht!

MUA, NYC, Miss Sporty & ELF

Daarnaast komt er ook voor jullie een heleboel nieuwe dingen aan, namelijk nieuwe producten welke ik voor je ga reviewen en mijn mening over ga vertellen. Producten van allerlei verschillende merken, waaronder MUA, NYC, Miss Sporty, ELF, Etos en Pupa. Ik ben zelf de producten al uitgebreid aan het testen en ik ben onwijs enthousiast over een heleboel producten. Echter zijn er ook een aantal producten die iets tegenvallen, maar ook deze deel ik met je.

Een heleboel leuke en spannende dingen dus de komende tijd die ik nu al met je wou delen.

Welke plannen heb jij voor april?

3 Comments

 • Reply
  Daniëlle
  april 4, 2017 at 17:30

  Wat een spannende dingen in het vooruitzicht ! Maar ook een aantal leuke reviews, ik ben erg nieuwsgierig 🙂

 • Reply
  Kim
  april 4, 2017 at 21:07

  Wat spannend allemaal! Heel veel succes.

 • Reply
  Jessica J.
  april 6, 2017 at 15:00

  Oeh, spannend! Succes met je examen!

 • Leave a Reply