Mijn birthday shoes!

Hi ladies. Afgelopen week was ik jarig en dat betekent dat ik mezelf helemaal in nieuwe  kleren hijs en dit keer ook in een paar nieuwe schoenen. Dit keer ben ik voor de loafer gegaan, die je de komende tijd heel veel tegen zult gaan komen. Vandaag laat ik hem aan jullie zien, meet my birthday shoes!

Vorig jaar kocht ik mijn eerste paar loafers en ik vind het geweldig. Het zijn namelijk schoenen die je op veel verschillende manieren kan combineren en de outfit een totaal andere look geeft. Doordat ik al goede ervaringen had met dit soort schoenen en ik een nette outfit had voor mijn verjaardag, ben ik ook dit keer gegaan voor loafers.

Het zijn loafers met een klein platform gedeelte. Door de witte schoen is hij heel netjes te combineren en past hij ook overal bij, maar door het platform gedeelte is de schoen weer een stuk stoerder. Daarnaast heeft de schoen een aantal kleine details in het leer en dat maakt het helemaal af.

Met mijn verjaardag heb ik de loafer gecombineerd onder een donkerblauwe pantalon waar ook de kleur van de schoenen in terug te zien was. In deze combinatie was de outfit heel netjes en een tikkeltje stoer, maar daarnaast had ik de loafer ook onder een rokje of lange jeans of momjeans kunnen dragen en dan was het een totaal andere look geweest.

De loafer is de ideale schoen voor nu. Getting ready for spring! Dat is het idee wat ik heb, nu ik de loafer draag en waar ik waarschijnlijk ook nog veel plezier aan zal gaan beleven.

De loafer is verkrijgbaar bij Sacha voor €109,99 en is volledig gemaakt met leer.

Draag jij wel eens loafers?

3 Comments

 • Reply
  Girls-things
  april 1, 2017 at 10:41

  Super leuke schoenen!
  Lekker voor in de lente.

 • Reply
  Daphne
  april 1, 2017 at 10:59

  Aah deze zijn echt te leuk!

 • Reply
  Joyce rdt
  april 1, 2017 at 14:32

  Nog gefeliciteerd en wat een onwijs gave schoenen zijn dit! Echt mega tof! Liefs.x

 • Leave a Reply