It’s my birthday!

Bron
Hi ladies! Zoals je in de blogpost van zaterdag al hebt kunnen lezen, ben ik op dit moment bezig met afstuderen en alles wat daarbij komt kijken. Vandaag een kort en krachtige blogpost, ik mag vandaag namelijk 19 kaarsjes uitblazen! Ik ben vandaag namelijk jarig en wordt alweer 19. Buiten het afstuderen, ga ik vandaag mijn verjaardag vieren en genieten van een vrije dag en ik vertel je vandaag hoe ik dat ga doen. 

Ondanks dat het een gewone, doodnormale woensdag is, ben ik vandaag een dagje vrij. Ik had eigenlijk vandaag naar stage gemoeten, maar heb een dagje vrij genomen om lekker rustig aan te doen en te genieten van het feit dat ik weer een jaartje ouder ben geworden. Ik begin vandaag met lekker uitslapen, dat is wat op nummer 1 op mijn lijstje staat. Vervolgens ga ik denk ik een heerlijk ontbijtje maken, uitgebreid douchen met een maskertje en natuurlijk kan een mooi make-upje daarna niet ontbreken.

Eventueel ga ik nog even lekker lunchen met mijn moeder tussen de middag, natuurlijk taart ophalen en hapjes maken, want ‘s avonds komt er wat bezoek voor mijn verjaardag.

Daarnaast is een dagje voor mezelf ook wel eens fijn en daar ga ik ook zeker gebruik van maken! Al bij al, it’s my birthday! XOXO

Bewaren

9 Comments

 • Reply
  chucky1012
  maart 29, 2017 at 06:27

  Gefeliciteerd en een fijne dag Xoxo

 • Reply
  José
  maart 29, 2017 at 09:14

  Gefeliciteerd Suzanne! 19 jaartjes jong! Een heerlijke dag voor jezelf is je gegund, fijne verjaardag! X

 • Reply
  Thebeautyblognl
  maart 29, 2017 at 09:26

  Happy bday girl! Xx

 • Reply
  Nicole
  maart 29, 2017 at 09:36

  Van harte gefeliciteerd, maak er een fijne dag van!

 • Reply
  Irma
  maart 29, 2017 at 10:47

  Happy birthday to yoou! Maak er een hele fijne en leuke dag van!

 • Reply
  Jessica J.
  maart 29, 2017 at 11:57

  Van harte gefeliciteerd!

 • Reply
  Marsha
  maart 29, 2017 at 14:00

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

 • Reply
  Daniëlle
  maart 29, 2017 at 19:40

  Gefeliciteerd met je verjaardag ! En nog een fijne avond 🙂

 • Reply
  Lieke van Veen
  maart 30, 2017 at 21:08

  Gefeliciteerd met je verjaardag!

 • Leave a Reply