Even bijkletsen: Scriptie en stageopdrachten inleveren

Aankomende week is het zo ver, dan moet mijn scriptie en alle andere opdrachten ingeleverd zijn op school. Dat heeft allemaal heel wat werk gekost, maar nu ben ik er helemaal klaar voor om alles in te leveren en te beginnen met het afstuderen. Vandaag geef ik je een update!

Scriptie en stageopdrachten

Alle stageopdrachten en mijn scriptie is volledig af en alles is klaar om ingeleverd te worden. Mijn scriptie ligt al geprint klaar, de opdrachten zijn al ingeleverd in mijn portfolio en nu is het wachten tot alles wordt goedgekeurd en gecontroleerd. Mijn scriptie is een project van maanden geweest, waar ik vanaf september langzaam naar toe heb gewerkt en wat ik aankomende maandag in kan gaan leveren.

Wat nu?

De rest van het schooljaar gaat volgens mij vanaf nu in een sneltrein. Nadat mijn scriptie is ingeleverd en alle documenten zijn nagekeken in mijn portfolio, komt het schriftelijk examen eraan. Daarna ga ik aan de slag met mijn proeve (het moment dat ik moet aantonen dat ik het allemaal kan wat ik moet kunnen). Daarna volgt als snel mijn eindgesprek op stage en mijn eindgesprek op school en als het goed is, ben ik daarna afgestudeerd!

Het klonk begin dit jaar nog zo ontzettend ver weg, maar nu komt het allemaal toch wel dichtbij en begin ik het toch een beetje spannend te vinden… Uiteindelijk komt het allemaal ook wel goed, maar het komt nu allemaal heel dichtbij en snel.

Ik ga er nog even hard voor werken en dan is het over een tijdje allemaal achter de rug en kunnen we er een feestje van maken!

Hoe gaat het bij jou op school?

2 Comments

 • Reply
  Tineke
  maart 25, 2017 at 08:22

  Wat een spannende tijd! Ik zal voor je duimen. Ik heb in januari een brief gekregen dat ik eindelijk ben geslaagd. Ik wacht nu alleen (nog steeds) op een uitnodiging van de diploma uitreiking.
  Liefs

 • Reply
  Jessica J.
  maart 27, 2017 at 11:08

  Wat spannend! Veel succes, alvast!

 • Leave a Reply