In de test: Pure Gold Collagen

Hoihoi! Kan jouw huid ook wel een kuurtje gebruiken dat je huid weer een enorme boost geven. De kuur heeft iets wat wij allemaal willen, een stralende huid, haar en nagels en het verminderen van nieuwe rimpels. Ik heb thuis het testpanel ingeschakeld (thankyou mum) en vandaag alvast een voorproefje van wat je over een maand kan verwachten. Kijk je mee?

Op dit moment is mijn moeder dus bezig met deze kuur van Pure Gold Collagen. Het is een kuur van 30 dagen waarvan je 10 flesjes in een doosje hebt. De flesjes bevatten 50 ml vloeibaar voedingssupplement met collageen, bermagie-olie, hyaluronzuur, N-aetyl-D-glucosamine, piperine, vitaminen en mineralen met zoetstoffen. Een combinatie van collageen en supplementen die speciaal zijn ontwikkeld om een aantal dingen voor jou te doen, namelijk:

 • Bevordert een zichtbaar jongere huid;
 • Ondersteunt de huidelasticiteit en -hydratatie;
 • Helpt haar en nagels mooi te houden;
 • Vermindert nieuwe rimpels en fijne lijntjes.

Dit zijn de redenen waarom je dit product zou moeten testen of dat het misschien een idee is om te gebruiken. Het is dan een kuur van 30 dagen, waarbij je elke dag een flesje op moet drinken. Een simpele stap in je routine die voor een mooi resultaat moet zorgen.

Een uitgebreide review over dit product zul je dus later in deze maand of eventueel in april tegen zult komen op Suzanne-Elisa.nl, dus je kunt je alvast voorbereiden op alle ins en outs te lezen van deze kuur. Over de prijs van de kuur, de kuur voor 30 dagen (waarbij je als het goed is wel degelijk verschil ziet) betaal je €126,00 en een kuur van 10 dagen (om het eens te testen) betaal je €42,00.

Heb jij ooit zo’n kuur getest?

3 Comments

 • Reply
  Lilia | Lily Like
  maart 24, 2017 at 11:40

  Klinkt heel apart, haha! xo

 • Reply
  alexa
  maart 24, 2017 at 13:56

  Ik heb ze ook gekregen, smaakt prima maar volgens mij is het niet heel gezond en daarnaast ben ik nog vrij jong dus voor mij doet het weinig. Mijn moeder probeert ze nu!

 • Reply
  Pure Gold Collagen - Suzanne Elisa
  mei 17, 2017 at 06:03

  […] hoi! Een tijdje terug liet ik je al even kort kennismaken met de kuur Pure Gold Collagen. Dit is een kuur die je huid, haar en nagels een boost zou moeten […]

 • Leave a Reply