Keune Care Color Brillianz Shampoo & Conditioner

Oh jongens, dit is zo’n onwijs fijne shampoo en conditioner! Ik wil echt niet meer anders. Het gaat om de Care Color Brillianz shampoo en de Care Color Brillianz conditioner van Keune, welke speciaal gemaakt zijn voor gekleurd haar.

Keune komt met heerlijke producten voor geverfd haar uit de Care Color Brillianz lijn. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. De verpakkingen van de producten zien er beide heel leuk uit. Ik heb zelf de shampoo en conditioner voor het behoud van gekleurd haar, maar dezelfde soort producten zijn er ook voor andere soorten haar. Zo wordt er door mijn moeder ook de shampoo voor broos/dunner wordend haar getest. Een herkenningspunt van deze shampoo en conditioner is de roze lijn die over de verpakking loopt.

Care Color Brillianz Shampoo

De shampoo vind ik echt geweldig. Je hoeft maar een klein beetje te gebruiken om je haar mooi schoon te krijgen. Ik gebruik zelf de shampoo alleen bij de haaraanzet, om zo mijn haarpunten te sparen. Je hoeft maar een klein beetje te gebruiken en je hebt een enorme invasie van schuim bovenop je hoofd!

De shampoo heeft een fijne, subtiele geur, welke ik niet direct kan plaatsen en daarnaast zorgt het ervoor dat mijn haarkleur weer straalt na het wassen en het ook niet snel vettig wordt. Een ideale shampoo dus voor mijn haar!

Care Color Brillianz Conditioner

De conditioner daarentegen gebruik ik alleen in de punten van mijn haar. De punten van mijn haar zijn erg dik en daarom vind ik het fijn om de conditioner hier in te laten trekken. Dit zorgt ervoor dat mijn punten weer mooi glanzen, mooi van kleur zijn en na het wassen ook gemakkelijk uit te borstelen zijn. De conditioner is een lichte substantie welke gemakkelijk verdeelt over de punten en zorgt voor een enorme kleurboost. Mijn haar lijkt na gebruik van de conditioner (misschien in combinatie met de shampoo) weer een stuk mooier en helderder van kleur. De conditioner maakt mijn haar daarentegen ook niet zwaar en vettig.

Twee hele fijne producten dus als je gekleurd haar hebt. Beide producten maken mijn haar niet zwaar en vettig, maar laten ze juist enorm stralen!

De producten uit de Keune lijn zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Zo kosten de shampoo en conditioner van de Keune Care Color Brillianz lijn rond de €15,95 (250 ml). Prijzen verschillen een beetje per verkooppunt.

Heb jij zo’n favoriete haarproducten?

2 Comments

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  maart 21, 2017 at 12:10

  Ah fijne review, de producten klinken heel erg fijn!!

 • Reply
  Marleen
  maart 21, 2017 at 12:35

  Ik heb deze volgens mij ook, zo fijn zijn ze. En ik ben ook dol op de simpele, cleane verpakkingen!

 • Leave a Reply