Onze vakantie is geboekt!

Hoi hoi! Buiten het feit dat ik dadelijk hoogstwaarschijnlijk mijn opleiding heb afgerond, is er nog iets onwijs leuks waar ik naar uit kan kijken. Onze vakantie is namelijk geboekt! In deze blogpost wil ik je vertellen waar ik deze zomer naar toe ga en waar je natuurlijk veel blogposts over terug zult gaan vinden rondom die periode. Kijk je mee?

De vakantie die ik heb geboekt, zal samen met mijn vriend zijn. We hebben een tripje van 8 dagen met twee ontzettend toffe bestemmingen. Vanuit Nederland vliegen we namelijk eerst naar …

Praag!

De eerste bestemming waar we heen gaan is Praag. Dit wilden we allebei heel graag en het lijkt me echt onwijs leuk om deze stad te gaan ontdekken. We hebben een rechtstreekse vlucht naar Praag en verblijven daar in een hotel in stad voor vier dagen. Na vier dagen zit onze vakantie er nog niet op, maar gaan we wel door naar een volgende bestemming en dit is …

Milaan!

Vanuit Praag hebben we een directe vlucht naar Milaan, waar we de boel onveilig gaan maken. Milaan lijkt me een onwijs gave stad waar ik voornamelijk mijn ogen uit ga kijken. Volgens mij zijn Praag en Milaan namelijk ook echt plekken waar je moet zijn geweest en een keer gezien moet hebben en er is niets leuker om dit in een tripje te doen. Ook in Milaan hebben we een hotel in de stad en ook hier verblijven wij vier dagen en dan is het alweer tijd om naar huis te vertrekken.

Daarna, na acht dagen is het helaas al weer tijd om naar huis te vertrekken met onze (hopelijk) zongebruinde gezichtjes! Ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in om zowel Praag als Milaan te gaan ontdekken!

Heb jij jouw vakantie al geboekt?

Bewaren

7 Comments

 • Reply
  Kim
  maart 18, 2017 at 10:26

  Oh wauw Milaan. Hier wil ik zelf ook nog eens heel graag naar toe.

 • Reply
  Jessica J.
  maart 18, 2017 at 13:11

  Praag zou ik erg graag eens bezoeken. We zijn al een aantal keer over de Praagse ring gereden op weg naar een festival iets verder, maar ik ben er nog nooit écht geweest. Rond 1 april gaan m’n vriend en ik met twee vrienden een lang weekendje naar Milaan. Zin in! Veel plezier, jullie!

 • Reply
  Eva
  maart 18, 2017 at 14:42

  Milaan lijkt me zo’n mooie stad! Sinds ik in Rome ben geweest wil ik zeker nog een keer terug naar Italië 🙂

 • Reply
  Joyce rdt
  maart 18, 2017 at 15:53

  Oh wat een leuke bestemmingen! Beide heb ik nog niet gezien, dus ben erg benieuwd wat je ervan gaat vinden! De tripjes die ik heb geboekt zijn Nice en Parijs. Liefs.x

 • Reply
  Emma
  maart 18, 2017 at 19:25

  Wauw, supergaaf zeg Praag en Milaan! Heerlijk ook die voorpret hihi. Ik ga samen met vriendinnen 4 dagen naar Rome 😀 X

 • Reply
  Alexandra
  maart 18, 2017 at 21:01

  Klinkt superleuk! Wij gaan waarschijnlijk dit weekend boeken 🙂

  xx Alex

 • Reply
  Marleen
  maart 20, 2017 at 00:38

  Super leuk! Milaan lijkt me echt fantastisch! Hoop dat je een fijne vakantie gaat hebben, maar ik denk dat dat wel goed komt, haha!

 • Leave a Reply