Mijn vier tips voor dit weekend #1

Het weekend staat weer voor de deur! Om kwart over vier vandaag schreeuw ik het uit, weekeuunnd! In het echt gaat het er heel anders aan toe, maar in mijn hoofd komt het zo echt tot uiting. Het leek mij leuk om de dingen waar ik vorig weekend tegen aan liep of afgelopen week met je te delen in een soort van tips, zodat jij dit weekend helemaal top kan maken!

Tip 1: Slaap eens uit!

De hele week ren ik van hot naar haar en zelfs op de zaterdagen ben ik amper thuis en vroeg mijn bed uit om aan het werk te gaan. Zo fijn is dat niet altijd. Daarom, mijn aller grootste tip, als jij net als ik een stresskip bent en zichzelf helemaal vol plant, slaap eens in het weekend uit en neem hier de tijd voor. Het hoeft echt geen 10 of 11 uur te worden, maar gewoon even lekker jezelf die tijd gunnen die je nodig hebt om (uit) te slapen.

Tip 2: Maak een lekkere snack voor jezelf

Wat ik vorig weekend heb gedaan, is stiekem toch best leuk en ook iets wat ik eigenlijk vaker zou moeten doen. Een lekkere snack maken voor in de avond. Afgelopen keer heb ik het popcornmachine voor de dag gehaald en een grote bak popcorn gemaakt en heerlijk opgegeten. Natuurlijk kan je het ook gemakkelijk in de magnetron of in een pannetje doen, het gaat maar om de snack. Wat wordt het dit weekend voor snack voor mij en voor jou? Zeker eens de moeite waard om voor jezelf de keuken in te gaan en iets lekkers te maken voor in het weekend op de bank.

Tip 3: Plan leuke uitjes

Het wordt weer lente en dan krijg ik ook de kriebels om lekker op stap te gaan en te genieten van het mooie weer. Daarom is het een goed idee om leuke uitjes te gaan plannen voor de komende seizoenen. Heb jij je vakantie al geboekt, nee?! Doe dat dan, dan heb je iets om naar uit te kijken. Dit geldt ook voor al die andere leuke uitjes!

Tip 4: Maak mooie lentefoto’s

Mooi weer, ik hoop dat het ook deze week nog zo’n mooi weer blijft en dan kunnen we er lekker op uit met de camera en mooie lente foto’s maken! I love it! Tijdens het maken van die foto’s, maar ook daarna, krijg ik een heerlijk warm gevoel van de lente en wil ik alleen maar buiten zijn.

Dit zijn mijn vier tips voor dit weekend waar je waarschijnlijk wel iets aan zult hebben en jezelf helemaal happy door zult voelen.

Wat is jouw ultieme tip voor het weekend?

4 Comments

 • Reply
  Nicole
  maart 17, 2017 at 07:26

  Helaas zijn de voorspellingen voor het weekend minder mooi als van de week. Uitslapen mag zo nu en dan, heerlijk!

 • Reply
  Kim
  maart 17, 2017 at 09:41

  Wat een leuk artikel! Ik zou ook heel graag eens uit slapen maar helaas met een dreumes is mij dat niet gegund haha.

 • Reply
  Sonja
  maart 17, 2017 at 12:40

  Ik hoop heeel erg inderdaad dat we zo’n lekker lente-weekend krijgen <3 Heb er nu helemaal zin in!

 • Reply
  Jessica J.
  maart 17, 2017 at 14:18

  Helaas gaat het dit weekend regenen; anders zou ik maar wat graag lentefoto’s gaan schieten! Uitslapen kan ik niet meer, mijn biologische klok doet me steevast op m’n werkdaguur wakker worden. Dan moet ik eigenlijk direct dingen beginnen doen – al is het maar een boek lezen –, of ik ben de hele dag loom.

 • Leave a Reply