Lifestyle

Spring wallpaper inspiratie

De lente komt er nu echt aan en het weer neemt in ieder geval een fijne wending. Om nog meer de lente in onze bol te krijgen, deel ik alvast een aantal leuke spring wallpapers voor jouw telefoon.

Via Pinterest doe ik op dit moment heel veel inspiratie op. Nieuwe kapsels, outfits, make-uplooks, DIY’s en ook inspiratie op het gebied van wallpapers. Zo verzamel ik de mooiste foto’s aan inspiratie in mijn board, welke jij overigens ook kunt bekijken.

1. Fluffy Fur 2. Watercolours Birds 3. Floral mix 4. Spring 5. Sunset 6. 7. Flowers 8. Spring flowers 9. Fondos de pantalla 10. Life Is Beautifull 11. Watercolor flowers 12. Candy Minimal 13. Flower Cone 14. Paint 15. Strawberries 16. Flower Bike

Ik heb vanaf nu deze leuke, vrolijke, pastelkleurige wallpapers als mijn background op mijn telefoon. Jij ook?

Bewaren

3 Comments

 • Reply
  Jessica J.
  14 maart 2017 at 11:02

  Ik pas. 🙂 Ik heb een zelfgemaakte foto als achtergrond – natuurlijk ook in die typische pasteltinten, hihi. Je kan hem bekijken op m’n Instagram, als je wil. https://www.instagram.com/p/BQF7GJPlD7a/

 • Reply
  Marleen
  14 maart 2017 at 12:01

  Heel leuk! Vooral die met die bloemen 🙂

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  14 maart 2017 at 18:05

  Die met het ijshoorntje en de bloemetjes vindt ik echt te leuk!

 • Geef een reactie