Mijn eerste twee chokers!

Hoi hoi! Dit geweldige fashionitem zal jij al lang kennen en ook al lang toegevoegd hebben aan jouw sieradenstash, maar iemand moet natuurlijk de laatste zijn die deze trend ontdekt en het toch ook een beetje leuk begint te vinden. Daarom deel ik vandaag mijn twee (aller eerste) chokers! Have a look!

Wat vind ik deze dingen toch leuk! Ik heb een aantal kettinkjes welke ik regelmatig afwissel, maar dit zijn allemaal zilveren kettingen. Alleen zijn dit kettinkjes die net iets lager vallen en dus bij sommige kledingstukken niet leuk te combineren zijn en op dat moment miste ik toch wel echt een choker. Deze kun je namelijk weer dragen als een top vrij hoog is en je nog maar een klein stukje van je hals over hebt waar nog iets mist. Dan kun je er mooi een choker om hangen!

Beide chokers die ik heb zijn van de webshop Chokerketting en ze zijn zo onwijs leuk! De aller eerste choker is een velvet choker van 1 cm breedte. Dit is een hele subtiele choker die je om kunt doen als je nog net iets mist in je outfit, maar je er ook geen bonte kermis van wilt maken met een hele brede, opvallende ketting, of in dit geval choker.

De tweede choker die ik heb, is een choker met een mooi marmerlook hangertje. De afwerkingen van deze choker zijn goudkleurig met een triangle met prachtige inlegsteen van wit howliet. Ook dit is een vrij subtiele choker, ik ben zelf absoluut niet van de opvallende chokers, maar deze heeft toch net weer iets meer dan de velvet choker.

Beide chokers zijn helemaal geweldig en ik ben er echt een beetje verliefd op geworden! De velvet choker in small (1 cm) is verkrijgbaar voor €4,95 en de triangle choker is verkrijgbaar voor €5,95.

Draag jij wel eens chokers?

4 Comments

 • Reply
  Eva
  maart 11, 2017 at 14:32

  Leuke chokers heb je uitgezocht! Ik heb ook ergens precies dezelfde dunne choker besteld en heb verder al vrij veel chokers. De trend is gewoon zó leuk 🙂

 • Reply
  Joyce rdt
  maart 11, 2017 at 15:01

  Het marmer aan de choker vind ik heel tof, zelf ben ik echter geen fan van deze trend. Liefs.x

 • Reply
  Marleen
  maart 12, 2017 at 11:52

  Ah ik vind ze superleuk! Ik heb serieus ook geen enkele choker. Toch best erg in deze tijd haha

 • Reply
  Marielle
  maart 13, 2017 at 17:54

  Leuke choker, ik heb er laatst zelf 1 gemaakt voor mijn zusje 🙂 Grappig dat de 90’s trend weer helemaal terug is!

 • Leave a Reply