Beauty & Mode

Lente Fashion Wishlist

Hoihoi! Ik ben op de blog al helemaal in de lente sfeer, überhaupt wil ik dat de lente zo snel mogelijk komt en zie je dit ook al veel meer terug in mijn kleren en make-up. Daarom leek het me ook leuk om vandaag te beginnen met een lente wishlist!

ElisestoreMy JewelleryMy JewelleryMy JewelleryElisestoreLoavies

Alle items vind ik onwijs gaaf en zeker de items waarin poederroze naar voren komt, I love it! Die kleur kan ik het hele jaar door wel dragen en zorgt ervoor dat ik gedurende het hele jaar een beetje de lentekriebels heb. Daarnaast ook de items die mintgroen zijn vind ik geweldig, dit is zo fris en geven mij een fijn gevoel. Kleurtjes doen het dus heel goed bij mij. Daarnaast ben ik de laatste tijd ook meer van de accessoires, als in tasje. Ik ben echt verzot op mooie (kleine) tasjes en wil ze eigenlijk in alle kleuren van de regenboog hebben en dan is zo’n klein poederroze tasje wel leuk! Ook sjaaltjes, horloges en zonnebrillen kunnen niet ontbreken in mijn wishlist voor de lente! Daarom deze leuke items op mijn wishlist die mij al doen laten dromen van het mooie weer en alles wat bij de lente komt kijken.

Ben jij ook zo’n fan van de lente en heb jij ook al jouw wishlist klaar? Ik ben benieuwd wat er op staat, let me know!

1 Comment

  • Reply
    Joyce rdt
    10 maart 2017 at 17:57

    Oh My Jewellery heeft zo’n toffe spullen, ben zo’n fan! Een wishist heb ik niet, maar het is geeneens een slecht idee om er eens een te maken ;). Liefs.x

  • Geef een reactie