Pixers Interieur Decoratie

Hoi hoi! Daar kom ik weer aan met een persoonlijke foto voor aan de muur. Zoals je misschien wel weet ben ik gek op foto’s en vind ik het ook helemaal geen probleem om op de foto te staan. Ik kan er soms zelfs van genieten als ik een foto heb waar ik met een vriendin of in dit geval met mijn zusje leuk op sta. Dit keer deel ik deze onwijs leuke foto welke ik op aluminium heb laten drukken. Kijk je mee?

De foto op aluminium heb ik samengesteld bij Pixers. Dit is een webshop waar je terecht kan voor verschillende decoratie items, zoals foto’s op canvas, aluminium, poster en muurstickers. Zelf vind ik een foto op aluminium ontzettend tof, dit is heel strak en tijdloos en toch net iets luxer als een foto op canvas.

De foto op de aluminiumplaat is een foto van vorig jaar zomer samen met mijn zusje en ik weet een heel leuk plekje aan de muur op mijn kamer voor deze foto. Daar hangt op dit moment een oude foto van mijzelf welke ik graag vervangen zou willen hebben en daarom maak deze graag een plaatsje vrij voor deze nieuwe, stuk mooiere foto.

Ik heb voor de foto gekozen voor een foto op canvas aluminium met de afmetingen 50 bij 70 cm. De foto was in kleur en via Pixers kun je gemakkelijk de foto een effect geven en zelf heb ik dan gekozen voor het vintage effect waardoor het een oldschool-look krijgt. Ik was uiteindelijk voor de foto op aluminium €57,00 kwijt.

Het enige waar ik nu nog naar opzoek ben, is een handig systeem om de foto mee op te hangen aan de muur. Mocht je dus een handig systeem weten, let me know!

Bewaren

4 Comments

 • Reply
  Brittany
  maart 8, 2017 at 09:02

  Aw, wat een super lieve foto! <3

 • Reply
  Jessica J.
  maart 8, 2017 at 11:20

  Mooi effect; ziet er goed uit. Toffe foto, ook. ♥

 • Reply
  Eva
  maart 9, 2017 at 00:12

  Dat is echt zo’n leuke foto! Om de foto op te hangen: misschien maak je liever geen gaatje in je muur, maar wel in het plafond? Dan kun je met een doorzichtig koordje (visgaren bijvoorbeeld) je foto ophangen. Op die manier kun je altijd afwisselen qua hoogte, terwijl je met een spijker in de muur (wat ook nog eens zonde is) maar één hoogte hebt waar je je foto op kunt hangen. Verder weet ik geen andere ophangsystemen, maar wie weet is er iemand anders die een reactie achterlaat met een ander ophangsysteem 🙂

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 9, 2017 at 09:23

   Bedankt voor de tip. Ik heb op dit moment al een haakje in de muur zitten van mijn andere foto die nu plaats moet gaan maken. Alleen waarmee verbind ik deze aan de aluminium plaat. Dan is het een beetje. Toch bedankt!

  Leave a Reply