Cadeaus die het goed doen bij de jonge vrouw

Mijn verjaardag staat over een tijdje weer voor de deur en in mijn omgeving lijkt echt een storm aan verjaardagen aan te komen van allemaal jonge vrouwen. Zo moeilijk zijn wij helemaal niet met cadeautjes, maar zo denkt niet iedereen daarover, daarom leek het me leuk om een aantal speciale cadeautjes op een rijtje te zetten voor inspiratie mocht jij binnenkort ook een verjaardag hebben.

Fotoshoot met vriend of vriendinnen
Aller eerst een cadeau wat ik super leuk zou vinden. Ik vind foto’s onwijs leuk. Zelf foto’s maken of foto’s met iemand die mij dierbaar is. Zo sta ik regelmatig met mijn zusje op de foto en ook heb ik al regelmatig foto’s gedeeld van Romy en mij samen. Maar ik ben niet de enige die dit super leuk vind, heel veel vrouwen hebben iets met foto’s en vooral foto’s met haar vriend of vriendinnen en dus ook zeker een leuk cadeau om te krijgen.

Weekendje weg
Wil je een groter cadeau is een weekendje weg geven ook heel erg leuk. Als vriendin, vriend, zussen of eventueel een weekendje weg met je moeder. Een weekendje weg hoeft niet perse heel duur te zijn, je doet jezelf er ook een plezier mee en het is een mooie herinnering voor jullie samen.

Een speciaal sieraad
Ik weet niet of jullie dit ook hebben, maar de sieraden die een betekenis voor mij hebben, draag ik veel meer dan een simpel sieraad zonder achterliggende betekenis. De ringen die ik op mijn vingers draag heb ik namelijk van verschillende lieve mensen gekregen, de armbanden die ik 9 van de 10 keer om heb, heb ik van mijn ouders gekregen en zelf gekocht na mijn operatie en een jaar met pfeiffer en de kettingen die ik afwissel heb ik ook van mijn ouders gekregen of een bar met de letter S die staat voor mijzelf. Ik vind het dus super leuk om een sieraad te krijgen van een dierbaar iemand waar over na gedacht is en die ook echt bij mij past.

Een lekker geurtje
Een geurtje lijkt misschien niet heel persoonlijk, maar dat is het wel. Je koppelt een geur aan een persoon en alleen al bij het ruiken van die geur gaat je gedachte naar die persoon. Het is dus best een sport om het perfecte geurtje voor iemand te vinden, maar vaak merk je al als je iemand goed kent en de geur vind, dan voel je dat precies.

Vier leuke cadeautjes die perfect zijn om een jonge vrouw mee te verrassen en waar jij zelf ook nog een plezier aan kunt hebben!

Hou jij van dit soort cadeautjes?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

2 Comments

 • Reply
  Marielle
  maart 7, 2017 at 13:53

  Een weekendje weg vind ik zelf inderdaad ook echt het allerleukste. Toen ik nog met mijn oude vriend was kreeg ik ieder jaar voor mijn verjaardag een weekendje weg met z’n tweeën. Ik denk dat hij mij ook geen groter plezier zou kunnen doen dan dat. Ik ben het ook helemaal met je eens dat een sierraad die je van iemand die je lief hebt, heb gekregen ook meteen een bijzonderder is en je een stuk vaker draagt.

 • Reply
  Amy
  maart 7, 2017 at 16:54

  Met weekendjes weg kun je mij inderdaad ook blij maken!

 • Leave a Reply