Etos haarborstels en kammen-set

Onlangs mocht ik weer een leuk verrassingspakket ontvangen van Etos. Ditmaal ontving ik een set met allerlei kammen en borstels om je haar perfect in toom te houden. Kammen en borstels die liefdevol zijn voor je haar en dat kan ik wel gebruiken!

Ik vond het onwijs leuk om dit pakketje te mogen openen, ik ben namelijk al langere tijd opzoek naar de juiste materialen om mijn haar klitvrij te houden en dat kan nog wel eens lastig zijn. Op het eerste oog zagen de borstels er niet heel spectaculair uit, maar wel geven ze aan zacht voor het haar te zijn en dat heb ik in ieder geval nodig.

Aller eerst de twee borstels, beide zijn ze onwijs fijn en zacht voor je haar. Ik heb zelf erg dik haar waar ook snel klitten inzitten. Het is dus voor mij belangrijk om regelmatig mijn haar goed door te borstelen en klitvrij te maken. De grote borstel is heel gemakkelijk, je hebt zo grote stukken haar geborsteld door de grote oppervlakte van de borstel. De puntjes zijn van kunststof en hierdoor flexibel en dat is fijn voor je haar, want zo trek je haar niet kapot.

De tweede borstel, hij is iets kleiner en daardoor pak je geen grote plukken en kun je veel preciezer werken. Hij is net als de grote borstel heel erg fijn. De tweede, kleinere borstel, heeft metalen pinnetjes en werkt daardoor ook erg fijn!

Beide prima borstel welke mijn haar glad en klitvrij maken en dat is wat ik nodig heb. Daarnaast zijn ook beide borstels makkelijk schoon- en haarvrij te maken. Ideaal!

Daarnaast de kammenset, deze bestaat uit vijf verschillende kammen. De kammen hebben allemaal verschillende vormen, diktes en afwerkingen. De puntkam vind ik echt geweldig, die is ideaal om je scheiding goed te krijgen met een gemakkelijke beweging. Dit is dus ook de kam die ik het meest gebruik.

De borstels zijn beide verkrijgbaar voor €5,99 en de kammen-set kost €3,99 en zeker de moeite waard om eens uit te proberen of ze ook geschikt zijn voor jouw haar.

Ben jij bekend met deze kammen?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

2 Comments

 • Reply
  Marleen
  maart 4, 2017 at 16:57

  Jaa ze zijn fijn! Ik heb de kammenset en de grote roze borstel ook en ben vooral fan van die grote!

 • Reply
  heidi
  maart 4, 2017 at 20:34

  Wat een fijne set is het meid…

 • Leave a Reply