Lievelings #12

Hoi hoi! Ook februari is alweer ten einde en dat betekent twee dingen: we zijn alweer in maart beland en het is tijd om mijn favorieten van februari te delen. Dat ga ik dus ook in deze blogpost doen! Benieuwd geworden, kijk dan vooral mee verder.

Etos Handcare Overnight Hand Serum

Aller eerst dit overnight hand serum van Etos eigen merk. De substantie van dit product is heel erg zacht en brengt heel fijn aan op de handen en ik vind het gewoon heerlijk. Daarnaast begint het ook een ritueeltje te worden om ‘s avonds mijn handen in te smeren met dit product en daarna te gaan slapen. De geur van dit product is onwijs lekker en daarom is het ook geen straf om met deze lekker ruikende handen naar bed te gaan.

Dove Anti-klit & Care spray

Dan is dit een product dat ik een tijdje heel veel heb gebruikt, toen weer een hele lange tijd niet en nu sindskort weer helemaal op verzot ben. Het is een anti-klik spray van Dove welke ik gebruik op de momenten dat ik uit de douche kom en mijn vochtige haar wil door borstelen, maar daarnaast ook als mijn haar enorm klittig is en het echt doorgeborsteld moet worden.

MUA Brow Define Gel

I love this product! Ik heb een tijdje mijn wenkbrauwen bijgetekend met een potloodje, maar dit zag er direct nep uit. Toen is er een tijdje geweest dat ik tevreden was met mijn wenkbrauwen en gebruikte ik geen producten ervoor en nu ben ik op het moment gekomen dat ik deze brow define gel gebruik. De kleur komt overeen met de kleur van mijn wenkbrauwen en daarnaast brengt het gemakkelijk aan en laat het je wenkbrauwen op een subtiele manier stralen.

CK One Volumizing Mascara

Nog een beautyfavoriet, het blijft deze maand voornamelijk bij beauty goodies. Dit is een mascara die ik zo’n anderhalve maand fanatiek gebruik, welke echt fantastisch is. De mascara geeft onwijs veel volume en een open blik en dat vind ik heel fijn aan deze mascara. Daarnaast is de mascara intens zwart en hiermee wordt de ooglook helemaal afgemaakt.

De gadget

Als laatste favoriet heb ik een leuke gadget, namelijk deze muis. Het is een muis die je kunt aansluiten op de laptop of pc door middel van een ubs aansluiting en vervolgens kun je draadloos met deze muis aan de slag gaan. Ik vind het voornamelijk heel makkelijk dat de muis draadloos is en daarnaast ziet hij er ook nog heel leuk uit!

Dit zijn mijn vijf favorieten van de afgelopen maand en waarschijnlijk gaan ze nog veel langer gebruikt worden en blijven het favorieten, maar wie weet maken ze in maart weer plaats voor nieuwe favorieten. Ik ben daarnaast ook benieuwd geworden naar jouw favorieten.

Wat zijn jouw favorieten? Let me know.

Bewaren

5 Comments

 • Reply
  Daniëlle
  februari 28, 2017 at 20:13

  Wat een mooie items ! Ontzettend grappig die muis 🙂

 • Reply
  F
  februari 28, 2017 at 20:56

  super leuk! waar komt de muis vandaan! Ik wil hem ook 😉

  • Reply
   Suzanne Elisa
   maart 2, 2017 at 21:17

   De muis heb ik gekocht bij Flying Tiger in Eindhoven.

 • Reply
  Gea
  maart 2, 2017 at 21:15

  Leuke producten! Die muis, OMG!

 • Reply
  heidi
  maart 4, 2017 at 20:42

  Wat leuke spulletjes… Gewoon om blij van te worden.

 • Leave a Reply