De leukste lente sierkussentjes

Hoi hoi! Welkom bij weer een nieuwe blogpost met de leukste lente sierkussentjes voor dit jaar! Ik ben zelf helemaal fan van leuke kussentjes, überhaupt interieur op het moment. Daarom deel ik vandaag zes leuke lente kussentjes voor op bed, op de bank of in een stoel. Benieuwd? Kijk dan zeker mee.

De kussentjes die ik heb gevonden zijn onwijs leuk om met elkaar te combineren. De eerste drie zijn een beetje zachtroze en metallic en de andere kant is een combinatie van geel en blauw. Ik vind het zelf ook altijd leuk om dit soort kussentjes dan met z’n drieën ergens neer te leggen. Kussens die matchen, maar niet precies hetzelfde zijn. Dus de een is wat groter of breder, een net iets andere kleur of ander materiaal.

1. Een kussen met metallic libelle – €24,99

Dit kussen vind ik prachtig! Zeker in combinatie met de twee kussens die zo dadelijk gaan volgen. Het kussen is heel rustig met een flinke eyecatcher en dat maakt dit kussen zo leuk!

2. Pixel look kussen – €19,99

Het tweede kussen is van fluweel met daarop een pixel look. Fluweel vind ik altijd zo fijn, lekker zacht en de pixels maken het weer net wat stoerder. Dit is denk ik een beetje het stoerdere kussen als je hem combineert met kussen 1 en 3. Het is echt een pracht plaatje.

3. Sneeuwvlokken kussen – €19,99

Het derde kussen is het laatste in de serie zachtroze en dit is er een met een printje van sneeuwvlokken. Het zijn wel sneeuwvlokken, maar toch is het een kussen dat zowel in de lente en zomer kan, als dat het past in de winter.

4. Lime kussen – €9,99

Het vierde kussen vind ik leuk in combinatie met de volgende twee andere kussens. Dit kussen is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleurtjes, maar ik heb voor dit artikel gekozen lime. Het is heel vrolijk en fris en dat doet me meteen denken aan de lente. De kleur is net iets anders dan de kleuren die in de andere twee kussens zitten, maar dat mag ook wel vind ik, zo wordt het een stuk speelser.

5. Fela – €19,99

Dit vind ik zo’n onwijs leuk kussentje! Het is een kussen met een onwijs gave, aparte bloemenprint. Een druk kussentje en daarom vind ik het zo fijn dat het andere lime kussen zo rustig was en dan kan het ook dat dit kussen zo druk is. Dat vind ik ook zo leuk, je kunt zo drukke en rustige kussens samen combineren waardoor het weer in balans is.

6. Stippen- en strepenprint – €22,99

En dan last best, dit is weer een totaal ander kussen, namelijk met een andere vorm. Het is een langwerpig kussen en dat maakt het geheel een stuk speelser. Dit kussen vind ik ook heel leuk als het op zichzelf staat en de andere kussentjes iets verder weg van deze. Het is een kussen waarin het lime en blauw terug in verschillende strepen en stippen.

Zes onwijs leuke kussentjes al zeg ik het zelf. Alle kussenhoezen zijn van Esprit en zoals je hierboven kunt zien matchen ze allemaal goed bij elkaar en dat is ideaal als je het allemaal van een hetzelfde merk koopt. De kussenhoezen kun je gemakkelijk vinden onder het kopje home, waar je nog veel meer andere interieur items vind. Opzoek naar andere leuke interieurspulletjes, kun je eens kijken bij ModeMusthaves

Wat vind jij van de kussens? Let me now!

 

4 Comments

 • Reply
  kimmetjekims
  februari 24, 2017 at 10:45

  Wat een leuke kussentjes zijn dit! Krijg helemaal zin om mijn eigen huisje in te gaan richten, haha. Vooral nummer 2 vind ik erg cute!

 • Reply
  Alexandra • ilumuoti
  februari 24, 2017 at 10:59

  Nummer 2 is leuk! 🙂
  xx Alex

 • Reply
  Merel
  februari 24, 2017 at 16:17

  Echt super leuk! Ik zei laatst tegen mijn vriend dat ik weer even wat nieuwe kussentjes wil inslaan, lekker de lente in huis 🙂 Liefs, Merel

 • Reply
  heidi
  maart 4, 2017 at 20:44

  Super mooie sierkussens, vooral met die libel der op

 • Leave a Reply