Josh Bra Gold Armband

Laatst bedacht ik me dat ik dit leuke armbandje nog helemaal niet met jullie heb gedeeld wat natuurlijk onlogisch is, want het is een super leuk armbandje. Kijk je mee naar mijn nieuwe favoriete armbandje.

Dit is het armbandje dat ik heb gekregen in december van mijn lieve vriend en draag het sinds die tijd zo goed als elke dag. Het is Josh Bra Gold Armband. Het is een leren bandje met de welbekende sluitingen van de Josh armbanden. Het leren bandje ziet er heel subtiel en leuk uit door de kleine bolletjes die erin zitten en dat maakt het ook zo leuk om te combineren met andere armbandjes!

Ik combineer het armbandje elke dag weer op een andere manier. Het is leuk om op zichzelf te dragen, dus alleen dit armbandje van Josh om je pols, maar je kunt het ook met een horloge, een andere armband uit dezelfde serie of een heleboel andere armbandjes die je leuk vind om te dragen. De combinatie is reuze!

Zelf heb ik ondertussen ook de neiging om nog meer van dit soort armbandjes te bestellen, zodat ik ze ook samen kan combineren wat natuurlijk onwijs leuk is.

Het armbandje is van Josh en is onder andere verkrijgbaar bij Brandfield. Zelf dat ik altijd dat je alleen maar tassen en portemonnees bij de webshop kon bestellen, maar daarnaast hebben ze dus ook sieraden, horloges en zonnebrillen!

Josh Bra Gold en ook andere soortgelijke armbandjes zijn verkrijgbaar via Brandfield voor €16,95.

Bewaren

3 Comments

 • Reply
  Irma
  februari 22, 2017 at 17:38

  Oh wauw, oh wauw, oh wauw.

 • Reply
  Jewel
  juni 14, 2019 at 13:05

  Super leuk armbandje en inderdaad mooi te combineren met andere sieraden

 • Reply
  Wereldse Juwelen
  juli 1, 2019 at 15:02

  Begrijpelijk dat dit je nieuwe favoriete armbandje is!

 • Leave a Reply