Mijn travel make-uptasje

Hoihoi! Het komt steeds vaker weg dat ik een nachtje niet thuis slaap. Dat ik bij vriendinnen of mijn vriend blijf slapen of dat ik onverwachts een paar daagjes weg ga. Het is dan makkelijk als je een aantal make-upproducten voor de hand hebt liggen die je zo maar kan pakken en kunt vertrekken. Vandaag laat ik je zien wat er in mijn make-uptasje zit voor als ik één of meerdere nachten niet thuis slaap.

Het make-uptasje is van EyesLipsFace. Het is een simpel, grijs metallic tasje waarin je gemakkelijk veel spullen kwijt kunt, zoals huidverzorging of make-up. Als ik op reis ga of een weekendje niet thuis slaap, neem ik vaak twee toilettasjes mee. Een tasje met daar de verzorgingsproducten, spullen voor het haar en reinigsproducten en in het andere toilettasje zitten alle make-uprelateerde producten en kwasten en dit laat ik vandaag aan je zien.

Als eerste beginnen we met de basisproducten. Rechtsboven zie je de primer die ik op dit moment gebruik. Deze gebruik ik op dit moment elke dag als ik make-up aanbreng. Hiervoor gebruik ik natuurlijk een dagcrème die de huid voedt en vervolgens breng ik de primer aan die de poriën verkleind. Daaroverheen breng ik een foundation aan en sluit ik de basis af met een concealer.

De basis

 • ELF Minerale gezichtsprimer
 • ELF Beautifully Bare Foundation Serum
 • ELF High Definition Concealer

Dan ga ik verder met de rest van het gezicht waarbij ik een blush, een highlighter en een bronzer gebruik. De blush die ik hier gebruik is een crème substantie en dit gebruik ik erg vaak, omdat het zo gemakkelijk werkt. Daarnaast gebruik ik ook een bronzer en een highlighter. Ik gebruik vaak ook de bronzer lichtjes over het gehele gezicht om het af te poederen. Dit doe ik maar heel subtiel en hierdoor loopt de bronzer, die je aanbrengt in de schaduws van het gezicht, beter over.

Bronzer, blush & highlighter

 • Essence Luminous Matt Bronzing Powder
 • MUA Luxe Whipped Velvet Blush
 • MUA Undress Your Skin Highlighter


En dan is het tijd voor de ogen. De producten die ik hier gebruik, wissel ik een beetje af. Ik neem vaak geen eyeliner mee, omdat ik dit vaak een gedoe vind als ik niet thuis ben. Dit ligt er vaak ook een beetje aan wat voor mood ik heb. Ik gebruik nu al langere tijd geen eyeliner en vind het prima, maar over een tijdje doe ik dit misschien wel. Oogschaduw gebruik ik de meeste tijd wel en ik wissel de paletten hierin ook een beetje af, maar op dit moment gebruik ik dit oogschaduwpalette weer heel veel en die gaat doen ook op dit moment mee in mijn toilettas.

De ogen

 • ELF Smudge Pot
 • MUA Hall Of Fame oogschaduwpalette
 • CK One Volumizing Mascara


En om het helemaal af te maken gebruik is als laatste nog een finish spray en een lipstick en dan ben ik klaar om de deur uit te gaan. De lipstick wissel ik vaak ook af met welke ik meeneem in mijn tasje en als ik langere tijd van huis ben, neem ik wel eens meerdere lipsticks mee.

The finish

 • Essence Instant Matt Setting Spray
 • ELF Moisturizing Lipstick

En nu ik dit allemaal heb ingepakt, ben ik klaar om te gaan. Zelf vind ik het fijn om dit tasje in te pakken als ik mijn make-up doe net voordat ik van huis moet en het allemaal mee moet nemen. Terwijl ik de producten allemaal gebruik, verzamel ik deze samen met de bijbehorende kwasten in dit tasje en zo zie ik ook niets over het hoofd.

Heb jij ook standaard producten voor in je make-uptasje?

5 Comments

 • Reply
  Joyce rdt
  februari 21, 2017 at 15:15

  Wat een fijn formaat heeft je make up tasje. Ik heb echt een mega lelijke die ik ooit eens ergens bij cadeau heb gekregen, ben nog op zoek naar een fatsoenlijke haha. Liefs.x

  • Reply
   Suzanne Elisa
   februari 23, 2017 at 13:54

   Heel fijn formaat inderdaad, er past heel veel in

 • Reply
  Suzanne | Beauty & Sparkle
  februari 21, 2017 at 18:15

  Fijn makeup tasje! Mooie producten gebruik je.

 • Reply
  Jessica J.
  februari 22, 2017 at 12:44

  Gemakkelijk! Ik heb ook zo’n tasje bij me als ik een paar dagen weg ben. Ik pak het inderdaad ook in terwijl ik me die ochtend klaarmaak. Dan heb ik zéker alles wat ik dagelijks gebruik, bij me.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   februari 23, 2017 at 13:54

   Inderdaad, dan vergeet je meestal niets. Of een schriftje gebruiken waar je alles in schrijft.

  Leave a Reply