Sweet Like Candy

Hoi hoi! Ik ben weer eens verliefd aan het worden en dit keer is mijn oog gevallen op dit parfum en het heeft mijn hart gestolen. Deze parfum kreeg ik een aantal maandjes terug van Romy en hij ruikt echt onwijs lekker en zoet! Vandaag meer over Sweet Like Candy van Ariana Grande!

Degenen die net als ik van een zoete geur houd, vind dit geurtje onwijs lekker! Het is ene hele zoete geur, echt een explosie van suiker. Het is een zoete, speelse, vrouwelijke geur. Deze geur doet me denken aan vroeger als je een nieuwe zak zoete snoepjes opentrekt en met grote puppy ogen kijkt en het eerste snoepje pakt.

De flacon doet me ook denken aan zo’n snoepje. Het is compact, poederroze van kleur en dat leuke fluffy balletje doet ook iets met mijn hart. Het lijkt wel een suikerspin!

Topnoten: braambessen, Italiaanse bergamot en peer;
Hartnoten: Arabische jasmijn, frangipani en kamperfoelie;
Baisnoten: crème de cassis, marshmallow, kasjmier hout en vanille.

Het is een geur die langere tijd blijft hangen. De geur blijft niet de hele dag hangen, daarvoor is een keer bij sprayen noodzakelijk, maar een aantal uurtjes houdt hij zeker vol. Een hele zoete geur waar de jonge meiden zeker dol op zullen zijn, maar ook voor de jonge vrouwen nog steeds lekker is!

Sweet Like Candy is verkrijgbaar bij onder andere Douglas voor €29,95 (30 ml), €39,95 (50 ml) en €49,95 (100 ml).

Ben jij bekend met Sweet Like Candy van Ariane Grande?

3 Comments

 • Reply
  Lorena
  februari 20, 2017 at 09:35

  Lijkt me heerlijk. Ik hou zelf wel van die zoete geuren.

 • Reply
  Joyce rdt
  februari 20, 2017 at 22:14

  Oh ik hou wel van zoete geuren, ik ken deze nog niet. Liefs.x

 • Reply
  Sandra
  februari 24, 2017 at 22:17

  Ik wist niet dat Aria haar parfum lijn had. Ik hou van zoete geuren, hoe zoeter hoe beter. En het flesje is zo cute <3 – https://esseremoda.nl/do-your-thing-velvet/

 • Leave a Reply