Toffe items van de Zeeman

Hoihoi! Het was weer eens tijd om de winkels af te struinen op zoek naar leuke items en zo kwam ik terecht bij de Zeeman waar ze hele leuke, toffe items hebben die ook op dit moment helemaal hot & happening zijn! Kijk je mee?

Wandboard, haakjes & fotolijstje

zeemanOp dit moment zijn de wandboarden helemaal hot. Je komt ze in elke winkel die ook maar iets met interieur heeft tegen en nu kwam ik hem toevallig tegen bij de Zeeman met allemaal leuke spulletjes voor erbij! Het wandboard is zowel verkrijgbaar in metaal en in een witte versie en heeft een afmeting van 40 bij 50 cm voor maar €3,99.

Daarbij werden ook allemaal andere leuke items verkocht, namelijk een glazen fotolijstje met metalen afwerkingen waarin je bijvoorbeeld een veer in kunt doen. Zelf heb ik er gedroogde bloempjes in gedaan wat er ook onwijs leuk uitziet. Dit fotolijstje is 10 bij 15 cm in het zwart en goudkleur verkrijgbaar. Het fotolijstje is verkrijgbaar voor €2,49.

Daarnaast heb ik alle items opgehangen met haakjes die ook van de Zeeman afkomen, dit zijn simpele zwarte of goudkleurige knijpers met een haakje die je gemakkelijk aan het wandboard kunt hangen. Hierbij kun je het fotolijstje, andere kaarten of foto’s en leuke decoratie ophangen aan het recht. De knijpers zijn €0,99 voor 2 stuks.

Badge speldjes

zeeman2
Daarnaast verkopen ze ook nog leuke badge speldjes voor op kleding en tassen. De badges zijn verkrijgbaar in verschillende setjes van vijf badges en zijn van metaal. De setjes zijn verkrijgbaar in diverse stijlen om zo een leuke, speelse of juist stoere touch aan je outfit te geven. De set van vijf badge speldjes is deze week in de aanbieding voor €1,99.

Vier leuke hebbedingetjes die je nu voor een laag prijsje kunt scoren bij de Zeeman en zo kom je geregeld leuke items tegen waarmee je een leuke touch kunt geven aan je outfit, cadeau kunt doen of je interieur een boost mee kunt geven en dat voor weinig geld. Ik moest deze items gewoon met jullie delen! Let wel op, bij dit soort hebbedingetjes gaat het bij de Zeeman snel en dus is het belangrijk dat als je ze wilt hebben, je er snel bij bent!

Wat vind jij van dit soort items?

3 Comments

 • Reply
  Susan
  februari 14, 2017 at 09:36

  Super leuk! Vooral die speldjes!

 • Reply
  Irma
  februari 14, 2017 at 13:09

  Super leuk! Wist helemaal niet dat de Zeeman zulke toffe dingetjes heeft. Snel eens gaan neuzen!

 • Reply
  Eva
  februari 16, 2017 at 15:38

  Heel leuk! Zeeman heeft echt leuke dingen!

 • Leave a Reply