Inspiratie voor valentijn voor hem en haar (+ Giveaway)

Hoi hoi. Volgende week is het Valentijn en dat betekent voor velen toch een kleinigheidje voor hun partner of geheime liefde. Het is natuurlijk altijd leuk om verrast te worden en zeker op een speciaal moment dat je zo lang bij elkaar bent of natuurlijk met Valentijn. Daarom deel ik wat cadeau inspiratie tips om jou op ideeën te brengen voor Valentijn.

Voor hem

valentijn-mannenVoor een man vind ik het zelf vaak lastig om een leuk cadeautje te scoren. Je komt hierbij vaak toch op hetzelfde neer in mijn beleving en daarom heb ik bij deze inspiratie out of the box gedacht en heb ik leuke, originele cadeaus op een rijtje gezet. Aller eerst, dit vind ik zelf zo ontzettend gaaf, een platenspeler (Urban Outfitters), dit is toch super leuk om in je huiskamer neer te zetten op een leuke kast! Ik zie het helemaal voor me! Nog meer van dit soort geinige cadeautjes, deze misschien minder leuk dan de platenspeler, maar wel handig. Een basketbal prullenpak (GadgetHouse) voor jouw rommel, een drinkbeker (GadgetHouse) of een pasjeshouder (GadgetHouse). Een mooi horloge (Esprit) is ook altijd geschikt voor mannen, ik vind dit zelf veel uitstraling geven aan een simpele outfit. En natuurlijk is en blijft een geurtje ook altijd lekker om te geven, zelf vind ik deze geur van Diesel (Douglas) lekker, maar zo zijn er nog veel meer.

Voor haar

valentijn-vrouwenDe vrouw is altijd blij met van die kleine dingen waaraan te zien is dat er moeite voor gedaan is. Dit kunnen dus dingen zijn waar ze om gevraagd heeft of waarvan je weet dat ze het al heel lang en graag wou hebben. Leuke dingen kunnen onder andere zijn een kookboek: bijvoorbeeld de kookboeken van Rens Kroes (Loavies), echt fantastisch! Een mooi tasje (EliseStore) wat daar kunnen we niet genoeg van hebben. Daarnaast een leuk telefoonhoesje (Bol.com), de FLAVR Diamond Rings-case is het alternatief voor een echte diamanten ring voor iedereen die dit jaar helaas niet met Valentijn ten huwelijk wordt gevraagd. Een mooi sieraad, zoals een horloge (EliseStore), een heerlijk parfum (Douglas) met een bloemige geur of een mooie portemonnee (EliseStore).

Daarnaast voor de vrouwen, of de mannen die er op dit moment nog achter komen dat ze iets moeten scoren voor hun lief. Speciaal voor jullie geef ik een leuk telefoonhoesje weg, namelijk FLAVR Diamond Rings-case. Laat in de comments weten waarom jij dit hoesje graag zou willen winnen met daarbij een geldig emailadres, zodat ik contact kan opnemen.

Doe jij iets voor Valentijn?

Bewaren

Bewaren

4 Comments

 • Reply
  Marsha
  februari 7, 2017 at 11:01

  Leuke ideeën heb je gegeven. Wij doe niet echt aan valentijn dit jaar.

 • Reply
  Marieke
  februari 7, 2017 at 11:24

  Ik zou super graag een hoesje willen hebben want ik ben nog steeds op zoek naar een leuk hoesje maar heb hem nog steeds niet gevonden❤️

 • Reply
  Nicole
  februari 7, 2017 at 12:10

  Wat een leuke ideeen, helaas is het net uit tussen mijn vriend en ik dus doe ik dit jaar ook niet aan Valentijn

 • Reply
  Joyce rdt
  februari 7, 2017 at 17:10

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee, omdat het mijn enige Valentijnscadeautje zou zijn ;). Liefs.x

 • Leave a Reply