Bijdehand Handlettering & Tekenen

Een lelijk handschrift kan soms best wel een afknapper zijn. Althans, dat vind ik. Het is niet erg, maar een mooi handschrift heeft voor mij toch de voorkeur. Een mooi handgeschreven kaart of een mooie quote die in de huiskamer hangt vind ik daarnaast ook geweldig. Dit boek kan ons daar bij helpen en geeft ons wegwijs in het maken van mooie handlettering quotes en teksten.

img_0003Handletteren is de nieuwe trend. Je ziet het overal voorbij komen en vaak zelfs met hele inspirerende teksten die je aan het denken doen zetten. In dit boek wordt je door llustratrice Hyshil Sander letterlijk bij de hand genomen en krijg je de ins en outs geleerd van handlettering. Jij krijgt stap voor stap uitgelegd in dit boek hoe jij zelf de mooiste handgeschreven kaarten en quotes kunt maken en dit geïnspireerd op de vier seizoenen.

img_0004In het boek staat precies, stapsgewijs, beschreven hoe je mooie handlettering kunt maken, waardoor jij jouw spiegel, wandboard of wat dan ook kunt beschilderen met mooie letters of eventueel je eigen kaarten kunt maken. Zelf vind ik dit onwijs leuk om te doen en zo ga ik binnenkort ook een wandboard maken met een leuke eigengemaakte quotes daarop.

Bijdehand is verkrijgbaar via Bol.com en andere boekhandels voor €15,00.

Ben jij bekend met dit boek?

Bewaren

Bewaren

1 Comment

  • Reply
    Suzanne | Beauty & Sparkle
    februari 4, 2017 at 11:15

    Wat een leuk boek! Binnenkort maar even proberen dan, handlettering ziet er zo leuk uit 🙂

  • Leave a Reply