Etos producten voor droge huid + giveaway

Mijn huid in de winter voelt absoluut niet aan als een pretje. Het is droog, het voelt stroef aan en daarnaast ontstaan er ook flinke ontstekingen waarvan ik niet weet wat ik er nog mee aan moet. Etos komt met producten speciaal voor de winter die jouw huid verzorgen en het van die winterdip af helpt.

Etos Body Butter to Oil

img_4715Een rijke, dikke butter om je lichaam mee in te smeren na het douchen is heerlijk. Je huid heeft namelijk veel te voortduren tijdens een bad- of douchebeurt en een goede verzorging naderhand is noodzakelijk. De body butter bestaat uit shea butter, cocoa butter, babassu oil, macadamia oil en vitamine E en dit maakt de huid zacht en soepel en hydrateert intensief. Het zorgt ervoor dat je huid soepel blijft en naderhand weer straalt als nooit te voren.

Etos Body Butter to Oil is verkrijgbaar voor €4,99 (150 ml).

Etos Overnight Handserum

img_4709
Van dit soort producten had ik nog nooit gehoord, een overnight serum voor de handen. Jullie wel? Het is een product dat je aanbrengt op je handen voordat je gaat slapen waardoor het de hele nacht kan intrekken en je uiteindelijk het resultaat hebt van een langdurige behandeling voor je handen. Het serum bestaat uit allantoïne, argan-olie en vitamine E wat ervoor zorgt dat je handen intens gehydrateerd worden en het bescherming biedt voor je huid. Een product dat ik vanaf dat ik het heb, elke nacht gebruik om mijn handen extra te verzorgen. Zeker omdat ik veel alcohol gebruik en met mijn handen werk, vind ik goede verzorging erg belangrijk. Het product maakt je handen intens zacht, laat geen olielaagje achter en je kunt ‘s ochtends meteen aan de slag met je telefoon zonder dat deze uit je handen glijdt.

Etos Overnight Handserum is verkrijgbaar voor €2,99 (30 ml).

Etos Bodyspray seconde & Handcream intensive care

img_4714
Een product zoals de Bodyspray Seconde vind ik geweldig. Dit is een spray die je over je lichaam aanbrengt en zorgt voor een enorme hydratatie van de huid. Het is een product dat je gebruikt en waarmee je direct uit de deur kunt gaan, want het plak namelijk niet en dus kun je direct je kleren aan doen. Ik vind dit dus ook een onwijs fijn product. Je doet het even snel over je lichaam sprayen en even uitsmeren en klaar. Wat ik jammer vind dat het product door de bus waar het in zit, onwijs koud aanvoelt als je het op je huid sprayt. Echter voelt je uit wel onwijs zacht en soepel na gebruik.

De Etos Handcream intensive care is een handcrème speciaal ontwikkelt voor de droge huid. Het is een handcrème welke vaseline bevat en dit zorgt voor een intensieve bescherming en hydratatie van de handen. Mijn handen voelen na gebruik zacht en verzorgd aan en bovenal niet meer zo droog als voorheen. Ik vind dit een fijn product om in combinatie met de overnight serum.

Etos Bodyspray seconde is verkrijgbaar voor €3,69 (200 ml) en Etos Handcream intensive care is verkrijgbaar voor €1,99 (75 ml).

Een heerlijk pakket voor jou

Vier hele fijne producten van Etos en daarnaast mag ik ook een pakket weggeven aan een van jullie, zodat ook jij kennis kan maken met deze heerlijke producten die zorgen voor flinke hydratatie. Wat je moet doen om kans te maken op dit leuke pakket is een reactie achter te laten in de comments met een geldig emailadres, zodat ik contact met je op kan nemen.

Ben jij bekend met deze producten?

Bewaren

Bewaren

6 Comments

 • Reply
  Sherry
  februari 3, 2017 at 09:07

  Wat lijkt me dat een prachtig pakket. Graag maak ik kans.

 • Reply
  Jessica
  februari 3, 2017 at 11:23

  Ik hou al van de 0 seconds bodymilk van de Etos, dus ik ben heel benieuwd naar dit pakketje!

 • Reply
  Chantalle
  februari 3, 2017 at 22:17

  Wat klinken deze producten heerlijk zeg! Ik doe graag mee met je winactie omdat ik nog niet bekend ben met deze producten. Mijn huid is ook echt heel droog rond deze tijd van het jaar. Ben benieuwd wat deze producten voor me kunnen betekenen.

 • Reply
  Tamara TS
  februari 5, 2017 at 02:43

  Ik heb volgens mij nog nooit iets van het Etos huismerk geprobeerd op de lippenbalsem na, dus ik doe heel graag mee. Ben er heel benieuwd naar en mijn droge velletje (ik verander langzaam in een ouwe mummie) kan het wel waarderen, denk ik.

 • Reply
  Nathalie Balyon-Hoogendoorn
  februari 5, 2017 at 14:57

  Wat zou dat super zijn als ik dit pakket van etos zou winnen! Echt heel gaaf. Ik werk in de zorg en was vaak mijn handen waardoor mijn handen erg droog worden! Sowieso in de winter een droge huid en daarom kan ik dit pakket zeker wel gebruiken. De producten van Etos zijn altijd erg fijn en goed.

 • Reply
  Sabrina
  februari 5, 2017 at 23:46

  Daar ben ik heel benieuwd naar! De bodybutter lijkt me heerlijk. Met die bus heb ik hetzelfde, in de zomer is Day wel fijn, maar in de winter brrr!
  Ik maak graag kans op het pakketje!

 • Leave a Reply