Mijn eigen armbandjes!

In de kerstvakantie heb ik het al met jullie gedeeld in een blogpost, maar op dit moment ben ik bezig met het maken van mijn eigen armbandjes. Ik heb er een soort van nieuwe hobby bij en ik ben al een beetje verslaafd aan het worden door deze nieuwe hobby. Ik ben namelijk bezig met het maken van ontwerpen en het uitwerken van deze armbandjes tot hopelijk een prachtig resultaat.

img_4678Dit zijn zo’n beetje de mooiste armbandjes die we tot nu toe hebben gemaakt en ook helemaal in de stijl van dit seizoen. Het linker armbandje bestaat uit twee losse armbandjes die met elkaar verbonden zijn aan een hetzelfde slotje. Beide armbandjes zijn in dezelfde kleurtinten onderworpen en daarom ideaal om samen te dragen. Daarnaast ziet het er net iets vlotter en leuker uit dan dat je maar een armbandje om je pols hebt.

Het armbandje in het midden bestaat uit hetzelfde idee, alleen zijn de formaten hiervan verschillend en bestaat het uit een iets breder armbandje en een smal armbandje, waardoor het effect iets speelser is. Ook hierin heb ik gekozen voor dezelfde kleurenthema’s.

Het rechter armbandje was het armbandje dat ik het eerst heb gemaakt en waar ik toch heel tevreden over ben. Het is een armbandje dat bestaat uit oudroze en twee tinten grijs. Het printje is heel simpel, maar dit zorgt er wel voor dat het bij veel items past. Daarnaast zijn het ook gewoon kleuren die ik heel vaak draag.

img_4688Drie onwijs mooie armbandjes, al zeg ik het zelf. Ik heb ook nog veel meer ideeën voor nieuwe armbandjes. Zeker de armbandjes die bestaan uit twee bandjes vind ik geweldig en dit ziet er ook heel leuk uit om je pols.

Het voordeel van zelf armbandjes maken, is dat je het allemaal naar eigen smaak kan maken en daarnaast ook de juiste maat, want dat is voor mij altijd een issue geweest en nu uiteindelijk niet meer! Alle leuke ideeën wil ik nog gaan uitwerken.

Maak jij ooit zelf armbandjes?

Bewaren

Bewaren

5 Comments

 • Reply
  Nicole
  februari 1, 2017 at 07:34

  Wat leuk! Ik heb alleen vroeger als kind wel armbandjes gemaakt

 • Reply
  Dionne
  februari 1, 2017 at 10:05

  Wauw! Wat een leukerds!

 • Reply
  Marloes
  februari 2, 2017 at 08:07

  Wat gaaf! Heel mooi gedaan.

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  februari 2, 2017 at 14:53

  Oh, ze zijn echt onwijs leuk!

 • Reply
  17 goals voor 2017 - Suzanne Elisa
  februari 8, 2017 at 06:02

  […] ben al aan de slag gegaan met het ontwerpen van mooie armbandjes en die heb je hier misschien al gezien, maar ik zou er zo graag nog meer willen ontwerpen. Ik heb zelf het op dit […]

 • Leave a Reply