Valentijnsoutfit voor hem & haar (+ Giveaway)

Valentijn komt er aan en mocht jij een date hebben dan is het natuurlijk stressen geblazen om de juiste outfit bij elkaar te sprokkelen en daarom wil ik jou een handje op weg helpen. Voor zowel hem als haar heb ik een leuke outfit samengesteld en speciaal voor de mannen is er ook nog iets te winnen (of om cadeau te doen aan jouw man!)

Pieces voor haar!

valentijn1Speciaal voor de vrouw heb ik een volledige outfit samengesteld met allemaal items van Pieces. Van de schoenen tot aan de jas tot aan de bralette is allemaal van een hetzelfde merk, Pieces. Ik vind het zelf altijd handig om een complete outfit bij één webshop of winkel te shoppen, omdat dit ervoor zorgt dat alles zoveel mogelijk bij elkaar matcht. Daarnaast kun je vaak ook mixen met items van dit merk om de perfecte outfit te creeëren, omdat het vaak toch in dezelfde kleur of stijl is gemaakt.

In deze outfit heb ik gekozen voor een skinny jeans in een zwarte kleur met daarop een mintgroene top met stippen. De outfit maak je helemaal af met een zwarte mantel, zwarte enkellaarsjes en een handig cross-body tasje waar je al je essentials voor een date in kunt stoppen. Denk hierbij aan een parfum, een kauwgom, je portemonnee en je telefoon.

Esprit & Calvin Klein voor hem!

valentijn2Daarnaast de outfit voor de man. Deze is samengesteld met items van Esprit en een prachtig overhemd van Calvin Klein. Bij een overhemd voor mannen vind ik dat de kwaliteit er echt van af straalt als het een luxer overhemd is. De pasvorm is vaak stukke mooier en daarnaast gaat een overhemd dan ook veel langer mee. Zo zijn de Calvin Klein overhemden onwijs mooi en perfect voor een date op Valentijnsdag.

De outfit voor de man bestaat uit een mooie grijze jeans, welke net iets meer pit heeft dan een normale blauwe jeans, maar daarnaast in combinatie met een overhemd ook heel netjes gedragen kan worden. Ik heb gekozen voor een wit overhemd, omdat dit lieflijk oogt en zeker in combinatie met een grijze broek en eventueel een bruine riem onwijs mooi is, hier smelten de vrouwen voor! De outfit is afgemaakt met zwarte leren sneakers, een horloge en daarnaast ook een jas voor buiten.

Giveaway!

Speciaal voor de mannen of eventueel om cadeau te doen, heb ik een leuke giveaway! Ik mag namelijk van Hemd Voor Hem een overhemd van Calvin Klein naar keuze weggeven. Het volgende moet je doen om kans te maken op een overhemd van Calvin Klein.
♥ Laat een reactie achter in de comments waarom jij wilt winnen en om welk overhemd het gaat. Je kunt deze uitkiezen op HemdVoorHem.nl.
♥ Laat een geldig emailadres achter in de comments, zodat ik contact kan opnemen met jou als je hebt gewonnen.
♥ Like de Facebookpagina van Suzanne-Elisa.
♥ De winactie loopt tot 7 februari 2017.

Onwijs veel plezier met jouw Valentijn en ik ben benieuwd naar de outfits die jullie allemaal samenstellen voor deze dag en wie weet wel met dit overhemd van Calvin Klein.

Wat doe jij met Valentijn?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

6 Comments

 • Reply
  Bram
  januari 31, 2017 at 10:36

  Leuke winactie. Ik zou graag Calvin Klein Slim Fit Bari nacht blauw willen winnen.

 • Reply
  Demi
  januari 31, 2017 at 10:36

  Wat een leuke outfits!

 • Reply
  kimmetjekims
  januari 31, 2017 at 10:46

  Pieces, Esprit en Calvin Klein zijn allemaal merken die ik graag draag! Vooral Pieces voor kleding en Calvin Klein voor ondergoed. Wat leuk dat je een winactie doet! Ik heb alle stapjes gevolgd, en waarom zou ik willen winnen? Omdat mijn vriend natuurlijk de allerliefste is, haha! Welke ik leuk zal vinden om te geven, mocht ik winnen is de zwarte of de witte. De anderen zijn ook zo leuk, nog best moeilijk om te kiezen. Maar zwart of wit is altijd goed!

 • Reply
  Marloes
  januari 31, 2017 at 10:51

  Kei leuke winactie meid! Ik doe mee voor mijn vriend omdat (zoals iedereen zegt over haar vriend) hij is de liefste. Ik wil graag een slim fit in het wit voor hem winnen.

 • Reply
  Lorena
  februari 2, 2017 at 08:08

  Wat een mooie outfits! Leuke winactie, helaas heb ik geen vriend.

 • Reply
  Florentine
  februari 6, 2017 at 01:20

  Wauwie super leuke outfits! Wat een leuk idee voor een blogpost:-)
  Veel liefs, Florentine

 • Leave a Reply