Waarom ik graag naar Londen zou gaan

Als het goed is, gaat het dit jaar allemaal gebeuren. Mijn reisje naar Londen waar ik al ontzettend lang op wacht en naar uit kijk en ik weet het bijna zeker dat het dit jaar zal gaan gebeuren. Dan ga ik Londen onveilig maken en dat komt natuurlijk ook allemaal terug op de blog. Maar vandaag, waarom Londen nou eigenlijk?

Waarom een reisje?

Toen ik op de middelbare zat, hebben we thuis afgesproken dat als we ons diploma halen, we een reisje met een van onze ouders mochten maken naar een leuke stad binnen Europa. Hier hebben we het toen een tijdje over gehad en toen is bij mij de keus gevallen op een tripje naar Londen samen met mijn moeder. Helaas ben ik toen gestopt met de havo en ben ik doorgestroomd naar het mbo om daar mijn weg te vervolgen tot een diploma. Ik was toen zo dichtbij mijn reisje, maar helaas moest ik het nog drie jaar uitstellen toen ik begon met een nieuwe opleiding.

Nu zijn we drie jaar verder en als het goed is ben ik in juli afgestudeerd van mijn opleiding en kan ik dan eindelijk zeggen dat ik mijn diploma heb behaald en dat betekent dat we nu alsnog naar Londen gaan! Happy Me!

Processed with VSCOcam with f3 preset

Waarom naar Londen?

Maar waarom nou Londen? Hier heb ik een tijdje terug wel over na zitten denken, waarom heb ik toen in hemelsnaam voor Londen gekozen?! Ik heb het hier met mijn moeder ook nog even over gehad en we wisten het eigenlijk allebei niet meer precies. Echter is Londen wel een hele leuke stad, tenminste zoals ik het allemaal hoor, want ik ben er zelf nog nooit geweest en dus ik denk dat dat ook een beetje meespeelde in de keuze. Daarnaast lijkt het me ook een plek waar je gewoon eens geweest moet zijn in je leven, hetzelfde als Amsterdam en Parijs. Hier moet je voor mijn gevoel een keer geweest zijn. Amsterdam en Parijs heb ik zo ook al beide van mijn lijstje kunnen afstrepen en zo zal Londen het volgende plekje zijn.

Buiten alle verhalen die ik heb gehoord, lijkt het me ook heerlijk om daar samen met mijn moeder te zijn. Allebei houden we van shoppen, lekker thee drinken en mensen kijken en waarom dan niet in een andere omgeving?! Dat maakt het shoppen natuurlijk nog veel leuker, want zo zie je ook veel meer andere dingen en op dat moment hebben we ook geen gedoe van mannen die ons tegen houden met veel te veel te kopen!

Dit zijn dus een beetje de redenen waarom ik graag naar Londen zou willen gaan en ik hoop zo ontzettend dat het me dit jaar ook gaat lukken! Nog even blokken en dan gaan we naar Londen!

Heb jij ook ooit zo’n reisje gemaakt?

2 Comments

 • Reply
  Nicole
  januari 28, 2017 at 13:49

  Wat leuk! Ik ben nog nooit in Londen geweest maar zou er ook graag een keer naar toe willen

 • Reply
  Florentine
  februari 6, 2017 at 01:22

  Wat leuk Suzanne! Ik vind Londen een hele gave stad, de laatste keer dat ik er was is alweer 5 jaar geleden denk ik.. Maar gelukkig ook ik ga er binnenkort heen:-) In mei heb ik een citytrip geboekt.
  Super leuk dat jij ook eindelijk gaat binnenkort<3
  Veel liefs, Florentine

 • Leave a Reply