New day = New Boots

Hoi hoi! Schoenen blijven toch onwijs leuk en daarnaast kan het je outfit breken, maar natuurlijk ook voor een groot deel maken. Zo kwam ik toevallig op deze enkellaarsjes terecht van Sacha en ik was spontaan verliefd. En tot mijn verbazing heb ik ze nu ook kunnen toevoegen aan mijn schoenencollectie.
img_4667Met het mom onder New Day= New Shoes bestelde ik deze schoenen, want een dag later had ik ook weer andere schoenen in mijn handen die ik ook niet kon laten staan en direct meenam naar huis. Voorlopig is mijn collectie schoenen dus weer aangevuld en zeker met laarsjes. Ik ben zelf echt een laarsjes gek en dat is in mijn collectie ook wel te zien, al was ik nog steeds opzoek naar de perfecte zwarte enkellaars zonder hak.

img_4669Deze laarsjes zijn daarom dus ook perfect. Het is een prachtige leren laars met onwijs mooie en toffe details! Ze zijn onwijs gaaf, maar het is daarnaast ook nog een hele fijne schoen. De schoen heeft de ideale lengte voor onder een broek, je broekspijpen blijven namelijk hier precies in zitten en steken er niet boven uit. Daarnaast zijn ze zowel stoer en netjes, dus ook onder een rokje kun je deze schoenen rocken.

img_4672Ze zijn echt prachtig! Kijk de mooie details van de schoen, je ziet ze op deze foto heel erg goed. De schoen heeft een lage hak waardoor je net iets mooier in je schoen staat. Het voorpand maakt deze schoen zo speciaal. Het heeft namelijk een leuke croco afwerking met  op de wreef een zilveren rits. Dit maakt de schoen helemaal af!

Het is een hele stoere leren enkellaars uit de Sacha Premium Collectie en zijn nu in de sale voor €129,99.

Heb jij zo’n basis zwart enkellaarsje?

Bewaren

7 Comments

 • Reply
  Nicole
  januari 27, 2017 at 07:40

  Ik kan de foto’s niet zien, ik weet niet of het aan mij ligt
  Verder klinken het als fijne schoenen!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   januari 27, 2017 at 08:46

   Ik heb er meteen naar gekeken en nu kun je de foto’s zien! Het zijn ook zeker fijne schoenen.

 • Reply
  Jessica J.
  januari 27, 2017 at 13:33

  Mooie laarsjes! Ik heb geen basic enkellaarsjes meer, mijn vorige paar heb ik letterlijk stukgelopen. Misschien moet ik daar maar eens verandering in brengen! Nu draag ik eienlijk enkel m’n Nikes en Dr. Martens.

  • Reply
   Jessica J.
   januari 27, 2017 at 13:33

   Woopsie, *eigenlijk, dus. 🙂

 • Reply
  alexa
  januari 27, 2017 at 13:36

  wat zijn ze leuk!

 • Reply
  Joyce rdt
  januari 27, 2017 at 13:53

  Dat is ook toevallig, ik kwam deze vandaag online tegen, ze zijn echt heel erg leuk! Echte basic zwarte laarsjes heb ik niet, maar ze zijn inderdaad nooit weg. Liefs.x

 • Reply
  Florentine
  februari 6, 2017 at 01:25

  Ik vind ze onwijs mooi! Echt zo’n perfect paar, dat je overal mee kunt combineren <3

 • Leave a Reply