5 leuke uitjes in eigen land

Uitstapjes maken vind ik zelf ontzettend leuk en ook in eigen land is veel te ontdekken. Zo heb ik een aantal leuke uitjes voor je op een rij gezet die je in eigen land kan doen met je vriend of een vriendin of misschien wel met het gezin. Kijk je mee?

Indoor schaatsen

Toevallig dat het afgelopen weekend wel mogelijk is geweest om te schaatsen, maar dit is niet altijd zo in Nederland en waarom is het niet eens leuk om die kou op te zoeken en eens te gaan schaatsen. Als het echt vriesweer is kan dat natuurlijk buiten, maar anders is het ook net zo leuk om binnen te gaan schaatsen en jezelf helemaal uit te leven. Je voelt je dan net een klein kind en daarnaast is het ook goed om wat calorieën te verbranden. Zo zit er in Eindhoven een grote hal waar je indoor kunt schaatsen.

Bioscoop

Naar de bioscoop blijft ook een leuk uitje en het is ook nog eens heel makkelijk. Je kunt nog een uur van tevoren bepalen welke film je wilt, je hebt eten en drinken erbij en je bent heerlijk binnen dus het is ook nog eens geschikt bij slecht weer. Zelf heb ik op dit moment ook nog een heleboel films die ik graag wil zien die allemaal in de bioscoop draaien, dus wie weet moet ik er binnenkort ook eens heen.

Dierentuin

Met dit weer misschien niet zo leuk, maar richting het voorjaar is dit zeker een leuk uitje om te doen. Daarnaast is het ook een leuk idee als date, maar ook om met het gezin heen te gaan en terug te denken aan hoe je dit vroeger deed.

Pretpark

Hier houd ik van, ik vind pretparken erg leuk! Ook dit uitstapje is al meer richting het voorjaar (oh, ik hoop dat het voorjaar snel hier is), maar zeker de moeite waard. Als je een beetje van spanning houdt, is een pretpark bezoeken een heel leuk uitje en daarnaast is de spanning en sensatie van achtbanen ook nog eens goed voor lichamelijk verval. Het is dus leuk en ook nog eens goed voor je gezondheid, twee vliegen in een klap dus.

Skydiven

Dit heb ik ook nog op mijn lijstje staan van wat ik een keer zou willen doen, skydiven. Dit lijkt me zo onwijs gaaf om een keer ervaren te hebben en hier komt het meisje die houdt van sensatie weer een beetje terug net als bij de pretparken. Dit lijkt me heel erg gaaf en daarnaast is het ook nog eens leuk om samen met een dierbare te doen.

Dit zijn mijn vijf tips als het gaat om uitstapjes in eigen land, daarnaast zijn er ook nog veel meer leuke dingen die je kunt doen in eigen land, maar dit is alvast een kleine handgreep.

Doe jij vaak uitstapjes in eigen land?

4 Comments

 • Reply
  Nicole
  januari 25, 2017 at 07:26

  Ik ben dol op schaatsten en dierentuinen, ik vind het heerlijk om alle parken af te gaan vooral als het lekker weer is natuurlijk

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  januari 25, 2017 at 10:53

  Binnenkort wil ik met mijn vriend en kinderen gaan schaatsen, het echt koude weer zet helaas niet door, dus dat is leuk om te doen!

 • Reply
  Demi
  januari 25, 2017 at 19:47

  Heel leuk om te lezen!

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  januari 26, 2017 at 12:05

  Ik houd erg van uitstapjes in eigen land! Mijn vriend en ik zijn naar The Lion King en de Winterefteling geweest en dat was beiden zo ontzettend leuk. Ook de dierentuin en schaatsen zijn uitjes die ik e erg tof vind! Malou x

 • Leave a Reply